Taki postapokaliptyczny troszkę.
Jest na sali jakiś leśnik,który udzieli merytorycznego komentarza?
Szkoda zwierzaka.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jelonek zombie, ciekawe czy można pogłaskać.
Jelonek ma raka nieboraka
Ptaszyska już czekają na darmową szamke ...
zwierzak30 napisał/a:
Jest na sali jakiś leśnik,który udzieli merytorycznego komentarza?
Murzyn go pogłaskał.
Rak, nie trzeba byc tutaj znawca by poszukac chwile w googlu i wszystko jest opisane, zwierzaka szkoda. Najlepsze co mozna dla niego zrobic to kulka w leb niestety.
Grzyb. Jest na to lek. Tylko trzeba by było go zlapać
agn2308 napisał/a:
Grzyb. Jest na to lek. Tylko trzeba by było go zlapać
No chyba jednak nie. Nawet gałki oczne są zajęte przez nowotwór, wystarczy się przyjrzeć.
agn2308 napisał/a:
Tylko trzeba by było go zlapać
To nie byłoby trudne, bo bambi jest najprawdopodobniej i tak ślepy.
Była jakaś choroba stosunkowo częsta u jeleniowatych, objawy wyglądały mniej więcej tak... Myśliwi mieli zalecony odstrzał osobników z tym szajsem, nie pamiętam niestety bliższych info, nie jestem też pewien czy to faktycznie nowotwór.
leśnik to nie myśliwy czy weterynarz, ale dla mnie to tutaj odstrzał selekcyjny jako akt łaski się należy
Jedyna rada uśpić żeby się nie męczyl
"Według specjalistów zwierzę posiada niezłośliwe włókniaki. Co to jest włókniak? Włókniak to łagodny nowotwór, który powstaje z tkanki łącznej. Te guzy mogą jednak mieć zły wpływ na jego wzrok, oddychanie, możliwość spożywania pokarmu, a także na swobodne poruszanie się" źródło? Wujek google
Ej I powiedzcie sami nie lepiej niż to odp🤬lic...? Przecież on stoi nic nie widzi pewnie nie jadł dawno nie wie Wogole co się dzieje A do tego całe ciało go pewnie boli ja zamiast nagrywać chyba bym mu przyp🤬olil tym autem ;p
Ps. Nagrał bym później:p