📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:59

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekaw jestem kiedy przyjdzie moda na filmiki totalnie już ucięte, np; stoi sarna na przeciw dziecka... koniec filmiku, masz się k🤬a domyśleć co się stało.. tak będzie.
Halman napisał/a:
ciekaw jestem kiedy przyjdzie moda na filmiki totalnie już ucięte, np; stoi sarna na przeciw dziecka... koniec filmiku, masz się k🤬a domyśleć co się stało.. tak będzie.
E tam to już było ze słoikiem, każdy się domyślił
Halman napisał/a:
Bo pewnie autorką nagrania jest jakieś tępe k🤬isko (mamuśka), wegańska biurwa bez prawa jazdy, która ma pierwszeństwo na pasach. W mieście chronią ją przepisy i pan policjant. A sarenki na ekranie TV są przyjazne, bo jedzą tylko roślinki. Bambi też był radosny i się uśmiechał na łączce.
I takie to właśnie zdebilałe babsko wyjechało drugi raz w życiu poza miasto i pozwoliło podejść swojemu Brajankowi do dzikiego stworzenia, a gdy bydle (zamiast się przytulić i polizać po rączce bąbelka) zaatakowało, kretynka spanikowała, zaczęła machać telefonem drzeć ryja na całe gardło wzywając jakiegoś faceta na pomoc, bo przecież sama nic nie zrobi. Także ucięcie nagrania w tym miejscu prawdopodobnie uchroniło uszy niejednego Sadola, bo i tak już nic więcej by sensownego baba nie nagrała.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie