Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po kilku minutach odzyskała przytomność i zaczęła mu robić rozpierdol w samochodzie. Zajebał ją kluczem do kół.
Kiedyś kolega potrącił sarnę i zapakował na tylne siedzenie.
Po kilku minutach odzyskała przytomność i zaczęła mu robić rozpierdol w samochodzie. Zajebał ją kluczem do kół.
Piękna historia ale coś mi nie gra… żeby ja zajebac kluczem do kół musiał by go wydostać. W autach zwykle jest przy kole zapasowym. Nawet mając go w bagażniku musiał by otworzyć bagażnik z szaloną sarną w środku i jakoś go dobyć żeby ja zajebac. Czy nie próbowała by uciec po otwarciu bagaznika?
Wiele pytań…
Piękna historia ale coś mi nie gra… żeby ja zajebac kluczem do kół musiał by go wydostać. W autach zwykle jest przy kole zapasowym. Nawet mając go w bagażniku musiał by otworzyć bagażnik z szaloną sarną w środku i jakoś go dobyć żeby ja zajebac. Czy nie próbowała by uciec po otwarciu bagaznika?
Wiele pytań…
Znajomek zawsze miał pod ręką miniaturkę bejsbola, a ja woziłem oczkową 30 pod wycieraczką. Jej długość była stosowna i wymowna, i bardziej legalna. Tak więc moze i klucz do kół ktoś woził pod ręką. Któz to wie...
Znajomek zawsze miał pod ręką miniaturkę bejsbola, a ja woziłem oczkową 30 pod wycieraczką. Jej długość była stosowna i wymowna, i bardziej legalna. Tak więc moze i klucz do kół ktoś woził pod ręką. Któz to wie...
No ok. Przekonałeś mnie. Ale rozszalała sarna a potem otwarcie bagażnika?
No ok. Przekonałeś mnie. Ale rozszalała sarna a potem otwarcie bagażnika?
A gdzie tam o bagazniku była mowa? Napisane, ze na tylnym siedzeniu czyli wymiana poglądów ala kopytko kontra garści z przedłuzaczem. Mozna polemizować tylko kto większy rozpierdol tam zrobił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów