📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pieknie ! styl,gracja,technika
Dlaczego nie ma reszty? Wtedy się dopiero zaczyna najlepsze
Wyjcio napisał/a:
Jak widać małpy nie potrafią latać.
Lądować w sumie tez nie.
On nie lata a spada do celu a lądowanie było awaryjne
Oj tam pierdolicie o lataniu, lepiej powiedzcie z czego on się tam wybił? Ja wiem że murzyny skoczne, i raz dwa hops na drzewo, ale kurde, żeby mieć takie odbicie, gość mógł by bić rekordy.
Murzyn musi lepiej zgrać się z przypływem
Oni tak specjalnie skaczą, wody jest na tyle żeby zamortyzować lądowanie.
Terrain ahead, pull up!!! Terrain ahead, pull up!!!
Za wczesne wyjście z progu.
Piwo za podkład muzyczny.
Za wczesne wyjście z progu.
Piwo za podkład muzyczny.
czarny jak te ptaki nad nim. tylko ma za słabą powierzchnię nośną w przeliczeniu na wagę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów