📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widać ze inteligentny, położył podpalone sztuczne ognie , na pudełku baterii fajerwerk i dodatkowo koło rakietki, a za pokemonem jest całe pudełko z kartonu wypełnione fajerwerkami, ja tylko czekałem aż sie coś zajara
Pomijając już fakt, że Bambo zrobił to dla lajków. Potwierdził tylko, że to głąby i brudasy. Wystarczy spojrzeć na pokój

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Typ jest tragiczny, w c🤬j nieśmieszny i do tego głupi. Dzieciaki oglądają, twitch się cieszy i uważa że wszystko jest spoko a za słowo murzyn daje bana. Poj🤬e czasy
Robiący ogień to Pikaczu.
Robiący hałas to Kupaczu.
Tak,znam się na pokemonach. Ale tylko tych dwóch.
Robiący hałas to Kupaczu.
Tak,znam się na pokemonach. Ale tylko tych dwóch.
MarcoFoxx napisał/a:
gunwo, nie spalił się...
Też ubolewam, że tylko tak się to skończyło,

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie