📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
widać ze inteligentny, położył podpalone sztuczne ognie , na pudełku baterii fajerwerk i dodatkowo koło rakietki, a za pokemonem jest całe pudełko z kartonu wypełnione fajerwerkami, ja tylko czekałem aż sie coś zajara
Pomijając już fakt, że Bambo zrobił to dla lajków. Potwierdził tylko, że to głąby i brudasy. Wystarczy spojrzeć na pokój
Robiący hałas to Kupaczu.
Tak,znam się na pokemonach. Ale tylko tych dwóch.
Robiący hałas to Kupaczu.
Tak,znam się na pokemonach. Ale tylko tych dwóch.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów