📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Sie nie dziwie że się zapatrzył na ładną dupkę jak musi patrzeć codziennie na te za małe majty naciągnięte na tłuste dupsko.
CzerstWybut napisał/a:
jak musi patrzeć codziennie na te za małe majty naciągnięte na tłuste dupsko.
eeetam..., ja na przykład lubię takie, które mają na czym usiąść a kości ich miednicy nie nie wbijają mi się w brzuch
fiattt napisał/a:
eeetam..., ja na przykład lubię takie, które mają na czym usiąść a kości ich miednicy nie nie wbijają mi się w brzuch
murzyn też lubi grube bo nic innego nie ma
Tłusta zazdrości bo na basen tylko tłuszcz ubrała a dupę zostawiła w hotelu
@up może dlatego, że kamera jest z drugiej strony?
Gazownik napisał/a:
Wszystko Ok tylko czemu My nie widzimy tego co on ?
Popatrz mu w oczka - coś się pewno odbiło...
Jak to jest że grubolki myślą że jak założą coś w rozmiarze S/M czyli dla ludzi, to wyglądają jak człowiek?
Gazownik napisał/a:
Wszystko Ok tylko czemu My nie widzimy tego co on ?
Pewno jakiś pedzio nagrywał
fiattt napisał/a:
Ale ta nawet nie ma na czym usiąść.Ja wyróżnia tylko opona która pozwala nie utonąć
CzerstWybut napisał/a:
Sie nie dziwie że się zapatrzył na ładną dupkę jak musi patrzeć codziennie na te za małe majty naciągnięte na tłuste dupsko.
A mnie tam jednak trochę dziwi, jak zwierzęta podniecają się ludzkimi samicami.
CzerstWybut napisał/a:
A ta gruba co? Patrzy na spedalony chłopski ryj i tłuste cycunie bambusa, też nie ma lekko.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów