📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dupa, dupa dupa.
Pociąg zapierdala aż się kurzy, bambus spaceruje po torach, szmaty rozrzucone wokół... Niby co złego miałby się wydarzyć?
300 lat temu jak nie było pociągów, prądu, traktorów zagłady czy motoryzacji od czego najczęściej gineli sraczkoskórzy?
Ukasz995 napisał/a:
ten cały gówno stan indyjski powinni zaorać i ogórki zasadzić
Żeby gówna powyrastały, pojebało cię?
bercisko napisał/a:
300 lat temu jak nie było pociągów, prądu, traktorów zagłady czy motoryzacji od czego najczęściej gineli sraczkoskórzy?
Zjadali się?
bercisko napisał/a:
Od pracy na folwarku ,
Komentujący myśli tylko o zupie i już wiadomo z czego będzie ta zupa.
bercisko napisał/a:
Ty się tak nie ciesz, w Polsce jeszcze przed 2WŚ kiedy rząd przeprowadził akcję budowania drewnianych wychodków we wsiach, ludzie się buntowali, woleli nadal srać na podwórzu ("co, mam się łatwić pod dachem?"), jeszcze dziś ludzie wychowani na wsi jak dostaną alzheimera chcą załatwiać się tak jak ich nauczono. Znacie chyba takie ikoniczne "sławojki", obowiązkowo z dziurą w kształcie serduszka? To właśnie akcja Sławoja-Składkowskiego była źle odebrana przez rodaków.300 lat temu jak nie było pociągów, prądu, traktorów zagłady czy motoryzacji od czego najczęściej gineli sraczkoskórzy?
U nas tylko w zaborze niemieckim panowała cywilizacja, austriacy mieli wyjebane, zaś kacapi ciągnęli nas w dół nie w górę (do dziś wciąż nie wiedzą do czego kibel służy). Podobnie pociągi u nas były na zachodzie i trochę na południu, zaś na wschodzie tylko tam gdzie niemieckie firmy za własne pieniądze wybudowały. I dla naszego wieśniaka (a nawet małomiasteczkowca) pociągi stanowiły większe zadziwienie niż dla hindusów z nawet najbardziej zapadłej części kraju dzisiaj.
Oczywiście porównuję Polskę 80 lat temu z bardziej zacofanymi obszarami Indii dzisiaj, obecnie cywilizacyjnie wygrywamy.
Ale użyłeś daty "300 lat temu", wtedy zarówno nasze chłopstwo jak i szlachta były tak zacofane że Hindusi bili ich pod względem kultury na głowę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów