📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Will70 napisał/a:
2 x go napierdala centralnie w ryj
Nieprawda.
Pomijając rynsztokowość.
;>
Will70 napisał/a:
Zresztą o koksach bramkarzach to można doktoraty pisać
Dlatego nikt normalny nie prowokuje bójki z takimi.
A ten debil-Murzyn sprowokował.
Zagrał w głupią grę, wygrał głupią nagrodę.
Jeśli przeżył, to pewnie jest najdumniejszym z siebie warzywem na sali.
>>
xv89 napisał/a:
Widzę, że jest z nami na pokładzie koneser klasyki polskiej satyry.
Jak znajdziemy sponsora, to można by nawet porozmawiać o nagrodach*
Zdjęcie z odc. 141
jak dzikus taki silny to dawać go do kopalni, niech obija węglowe ściany
Will70 napisał/a:
Co trzeba mieć we łbie oprócz koksu, żeby za pobicie czy ewentualny zgon pobitego dać się zamknąć w celi tylko dlatego, że zwierzęcy instynkt się obudził? Ja nawet jak jakiemuś dziadowi kopa zasadziłem i leciał łbem na glebę to go podtrzymałem żeby się gdzie nie zabił pizduś. A ta kurwa nie dość że 2 x go napierdala centralnie w ryj to jeszcze rzuca nim o glebę. Mam nadzieję że już wie gdzie spędzi resztę życia. Zresztą o koksach bramkarzach to można doktoraty pisać, to jest kurwa patologia nie z tej ziemi.
niskie poczucie własnej wartości w połączeniu ze sterydami owocują właśnie byciem zbyt agresywnym
To to chuj, mój pradziadek jak sie zamachł to chłopa przez Bug przerzucił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów