📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak oranguten. Normalny oranguten mordujący młode innego samca.
xv89 napisał/a:
Jak oranguten. Normalny oranguten mordujący młode innego samca.
ŚWK odc 14 Właściciele
contracts napisał/a:
ŚWK odc 14 Właściciele
Widzę, że jest z nami na pokładzie koneser klasyki polskiej satyry.
Jak znajdziemy sponsora, to można by nawet porozmawiać o nagrodach*
*gdyby to dzisiaj nagrywali już te kwoty wcale tak absurdalnie by nie brzmiały - nominalnie wzrosły w porównaniu do roku '99 o blisko 400%
**na razie masz Pan piwko na zachętę
ścierwo . zaatakował pierwszy . kopał leżącego. widać faktycznie małpy naprawdę niewiedzą co honorowa walka
Co trzeba mieć we łbie oprócz koksu, żeby za pobicie czy ewentualny zgon pobitego dać się zamknąć w celi tylko dlatego, że zwierzęcy instynkt się obudził? Ja nawet jak jakiemuś dziadowi kopa zasadziłem i leciał łbem na glebę to go podtrzymałem żeby się gdzie nie zabił pizduś. A ta kurwa nie dość że 2 x go napierdala centralnie w ryj to jeszcze rzuca nim o glebę. Mam nadzieję że już wie gdzie spędzi resztę życia. Zresztą o koksach bramkarzach to można doktoraty pisać, to jest kurwa patologia nie z tej ziemi.
PsikutaBezS napisał/a:
ścierwo . zaatakował pierwszy . kopał leżącego. widać faktycznie małpy naprawdę niewiedzą co honorowa walka
Will70 napisał/a:
Co trzeba mieć we łbie oprócz koksu, żeby za pobicie czy ewentualny zgon pobitego dać się zamknąć w celi tylko dlatego, że zwierzęcy instynkt się obudził?
Bambus jak ruSSek, zwykłe umysłowe debile
juderaus napisał/a:
Silna bestia. Rzucił nim jak workiem czarnego chuj wie czego.
Taki mokembe chuja waży..
Kiedyś w egipcie byłem i jak się najebałem to animator w końcu wyciągnął mnie na scenę.
Miałem złapać złodzieja.. Wyglądało to finalnie tak, że stałem na scenie trzymając czarnego śmiecia za rękę i nogę, przed sobą w górze.
Udało się, a że nie mówili jak mam go złapać.
i to mi sie podoba, o to chodzi
Za rzut murzynem należy się piwko.
Najlepiej jak takie konflikty rozwiązywane są wewnątrz stada i żaden człowiek nie ucierpi
Najlepiej jak takie konflikty rozwiązywane są wewnątrz stada i żaden człowiek nie ucierpi
Po za tym że bambo to wszystko na swoim miejscu. Jebane bezmózgie roszczeniowe flepy takich rzeczy nie rozumieją że nie prowokuje się większych bo można zdechnąc w 1 mikrosekundę i nie będzie czasu dzwonić po policję, baa myślą że jak nastraszą złą opinią w google to są nieśmiertelni. Wkurwił go więc dostał w cymbał, kopa w dupe i nim zapierdolił o ziemię dla utrwalenia i poszedł bez skakania po głowie czysta robota tak się wychowuje dorosłego chłopa i się dzieciaczki nauczcie że jak kogoś wkurwiacie to dostajecie wpierdol i tyczy się to też roszczeniowych tatusiów i chuj kogo kolwiek to obchodzi że sobie nie rzyczycie
Najgorsze co można zrobić to kłócić się z tymi naćpanymi troglodytami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów