Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co gorsza jeszcze bardziej sędziom umocowanym wysoko od okupacji sowietow, i ich dzieciaczkom
Masz na myśli sędziego Kryże i jego syna, bo więcej przykładów trudno wyszukać. W przeciwieństwie do prokuratury, która jako jedyny organ prawa nie została odkomunizowana.
Trochę się domyślam
BTW.
Ktoś tu trzepie na widok suga, suga czarnych facetów
Masz na myśli sędziego Kryże i jego syna, bo więcej przykładów trudno wyszukać.
Toś dojebał! Może w wyborczej trudno wyszukać... tu masz z pierwszej strony w google:
"Niezalezna.pl zamieściła listę 41 sędziów SN, który osobiście lub przez najbliższą rodzinę byli powiązani z aparatem partyjnym lub organami bezpieczeństwa Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej"
"Opublikowano listę 746 sędziów powołanych przez Radę Państwa PRL. Nadal orzekają:
Sędzia Izby Cywilnej Sądu Najwyższego prof. Kamil Zaradkiewicz wystąpił do ministerstwa sprawiedliwości z wnioskiem o udostępnienie nazwisk sędziów aktualnie orzekających, których wybrała Rada Państwa PRL. Publikujemy listę z 746 nazwiskami sędziów, którą jako pierwszy opublikował portal wPolityce.pl."
Masz na myśli sędziego Kryże i jego syna, bo więcej przykładów trudno wyszukać. W przeciwieństwie do prokuratury, która jako jedyny organ prawa nie została odkomunizowana.
Albo jesteś debilem i nie masz pojęcia o polskich sądach, albo ci płacą żebyś tu pierdolił głupoty. Ja akurat mam w dupie czy z PIS czy z PO, ale jak ktoś miał w rodzinie sędziego lub prokuratora w PRL, powinien wypierdalać z polskiego wymiaru sprawiedliwości, i uczelni zajmujących się przyszłych sędziów kształceniem. Choćby wymagało to radykalnego uproszczenia prawa, co w sumie poza powiązanymi, żydostwem i wałkarzami ucieszyło by wszystkich. Więc skończ pierdolić!!!
I nie, nie trzeba być zwolennikiem PO alby być przeciwko Pisuarom. Wystarczy mieć swój rozum, bo jedni drugich są warci.
Czarnym faktycznie jest to na rękę. Co gorsza jeszcze bardziej sędziom umocowanym wysoko od okupacji sowietow, i ich dzieciaczkom w sądach też. Bezpieczniaki z poprzedniej epoki, otwierają szampany, w tym i różne stonogi na ich smyczy
ziobro kurwo jebana
ale typ by rwał laski u nas na baletach .Codziennie inna w łóżku .Dawać do Polski ,a pewnie ma kumpli .Sadistic zaprasza
To przegranij go pod swój dach i oddaj mu swoją siostrę lub dziewczynę. Albo wypierdalaj do niego kozy jebać.
zamieściła listę 41 sędziów SN, który osobiście lub przez najbliższą rodzinę
Przez najbliższą rodzinę? Co tu się implikuje ? Że ktoś nie zostałby sędzią, gdyby nie dziadek w KCPZPR? Czy , że sędzia jest skażony genetycznie bo miał dziadka w KCPZPR? Rozumiem , że ktoś się może pluć o tych co w partii działali , ale napierdalać na kogoś z powodu ciotki z UB to już trochę płytkie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów