18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:11
Bamborghini
~Velture • 2017-10-12, 7:57
Czasami trzeba kogoś utulić do snu jak zaczyna świrować pawiana.

Kolor skóry jest zupełnie przypadkowy i równie dobrze mógł to być biały mężczyzna molestowany przez księdza taki jak loaloa, AleDlaczego, pazuzu bądź też Abraxus.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Wiewór 2017-10-12, 8:32 6
Velture myślałem, że jesteśmy kolegami

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Beka_z_Lewaka 2017-10-12, 8:34 12
Zakładanie, że wymienione przez Ciebie indywidua mogą być białymi mężczyznami jest krzywdzące. Dla białych mężczyzn.
Zgłoś
~Velture 2017-10-12, 8:37 98
Abraxus napisał/a:

Velture myślałem, że jesteśmy kolegami

No to wiesz już, że myślenie nie jest twoją mocną stroną.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
Wiewór 2017-10-12, 8:47 36
Naprawdę mnie zraniłeś. Serio.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
borelli 2017-10-12, 10:39 5
Gdy rzucil gownem o glebie, pozadny papec na ryj by sie przydal, ale i tak szacun.
Zgłoś
BenderXXX 2017-10-12, 13:09 36
Widziałem już wcześniej czarnuchów przebiegających po fajnych i wyjątkowo drogich samochodach, to jakaś moda wśród tych pasożytów? Kurwa, te ich murzyńskie zabawy...

Rasizm jest OK.
Zgłoś
p................a 2017-10-12, 14:06 3
I weź potem odpowiadaj za napaść jak za człowieka. Co za czasy
Zgłoś
~Velture 2017-10-12, 14:14 14
BenderXXX napisał/a:

Widziałem już wcześniej czarnuchów przebiegających po fajnych i wyjątkowo drogich samochodach, to jakaś moda wśród tych pasożytów? Kurwa, te ich murzyńskie zabawy...

No bo jak to być może aby ktoś miał lepiej niż oni?! NO JAK?
Żyją z zasiłków nic nie robiąc całe dnie (poza kradzieżami, bójkami, strzelaninami i gwałtami) i w tych małych móżdżkach pojawia się zawistny ból dupy, że ktoś kto pracuje to zapierdala autem wartym więcej niż on dostanie zasiłków przez całe swoje życie.

Zgłoś
zapasy_w_wekach 2017-10-12, 14:15
Jej! Ja też chcę kurtkę z Kołaczkowską na plecach!
Zgłoś
Syn_Milionera 2017-10-12, 14:46
Jakby mi jakiś biedol tak zrobił z moją Panamerą to miałby uprzykrzone życie przez najbliższe kilka lat.
Zgłoś
janlew 2017-10-12, 14:58 4
Velture napisał/a:

Kolor skóry jest zupełnie przypadkowy i równie dobrze mógł to być biały mężczyzna molestowany przez księdza taki jak loaloa, AleDlaczego, pazuzu bądź też Abraxus.

Przez rabina nie przez księdza ...gdzie takie parchy w kościele?
Opcjonalnie przez laickiego rabina typu Jakub Berman.
Zgłoś
BenderXXX 2017-10-12, 15:12 5
@Velture

Wiesz co mnie doprowadza do szału? Już pal sześć, że mają te zasiłki, mieszkania socjale itp... Mnie doprowadza do szału, że oni dalej sa "grupą chroniona" - no mają bezkarność zagwarantowaną poprostu. Miejsca na uczelniach, pierwszeństwo przyjęcia do pracy, wiele by wymieniać... i jedyne co robią to... NIC! Żadnego wysiłku, pomyślunku, im się należy i tyle! Kładą na łopatki naszą biedną Europe nieróbstwem, lenistwem i agresywnością przy ogólnym poklasku lub wymownym milczeniu.

Rasizm jest OK.
Zgłoś
~Velture 2017-10-12, 15:19 13
BenderXXX napisał/a:

@Velture

Wiesz co mnie doprowadza do szału? Już pal sześć, że mają te zasiłki, mieszkania socjale itp... Mnie doprowadza do szału, że oni dalej sa "grupą chroniona" - no mają bezkarność zagwarantowaną poprostu. Miejsca na uczelniach, pierwszeństwo przyjęcia do pracy, wiele by wymieniać... i jedyne co robią to... NIC! Żadnego wysiłku, pomyślunku, im się należy i tyle! Kładą na łopatki naszą biedną Europe nieróbstwem, lenistwem i agresywnością przy ogólnym poklasku lub wymownym milczeniu.

Zapomniałeś dodać, że w USA to dostają bony jeszcze z pomocy społecznej a 90% pracowników wydających decyzje o przyznaniu bonów to czarni i ponieważ te bony nie są magicznie drukowane tylko jest ich pewna ilość to biali nie mają tam praktycznie szans dostać tych bonów (zarówno żywnościowych jak i towarowych) bo czarni wydaję je tylko czarnym.
To jest dopiero pojebane i nikt się tym nie zajmie.

Zgłoś
Belzedup666 2017-10-12, 16:20
Gdzieś krąży filmik jak ta małpa skacze mu po Lambo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Przyjmuję do wiadomości, że wszystkie materiały audiowizualne wgrane na serwery na tej stronie przeznaczone są dla osób pełnoletnich i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolem dozwolone od lat 18 na odtwarzaczu filmów