📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Przedni serial. I wcale nie pedalski, wprost przeciwnie.
Kurwa co Ty za seriale oglądasz.. W dzisiejszych czasach masz taki wybór seriali gdzie można się napatrzeć na cycki, cipki, a TY oglądasz 2 starych zwyroli którzy sobie pakują banana do gardła..
Przecież to nie banan. Od razu widać że na banana jest zbyt krzywy!!
Won z tym kałem !
Gay detected!
ie zamknijcie mordy, najpierw obejrzyjcie chociaż jeden odcinek, a potem się wypowiadajcie, serial jest masakrycznie zajebisty i te jego wizje na narkozie, mistrzostwo
Bo Luis CK ma wyuzdane poczucie humoru w większości swojej twórczości. Widać po komentarzach wyżej, że do tych półdebili nie trafił. Browar za jedynego rudego, ktorego toleruję.
dotknąć fiuta nie swojego hujowo
Kurwa a ja do dentysty nie długo ide
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów