Pamiętam jak dawno dawno temu kiedy mój komputer osiągał niesamowite osiągi na 64Mb ramu i 733 Mhz, znalazłem ten hit na krążku CD-Action. Patrze dziś a tu się ktoś o teledysk pokusił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Cytat:
Pamiętam jak dawno dawno temu kiedy mój komputer osiągał niesamowite osiągi na 64Mb ramu i 733 Mhz, znalazłem ten hit na krążku CD-Action. Patrze dziś a tu się ktoś o teledysk pokusił
Eee to i tak ja dłuugo smigałem na 333mhz 32 mb ramu i karta riva128 4 mb
@up, miałem to samo tylko procek 450MHz
Chyba się zakochałem
Które to wydanie?
Ja miałem Counter Strike'a z tą muzyczką podmienioną (nie pamiętam jak się mapa nazywała). Leciała sobie z radia w chacie z zakładnikami ;p
ja tylko 544mhz, aaaale za to 96 mb ram:D i cale 10 na dysku ! Colin 2 mi odpalal na srednich;D
433mhz celeron, 64mb ram, voodoo 2 bodajże, 14GB ram.
@autor
733mhz to Duron? Bo nie pamiętam już
@autor
733mhz to Duron? Bo nie pamiętam już
U mnie był Celeron 400, 32Mb RAM i jakże żałosna karta S3 Trio 8Mb bez akceleratora.
Fajne ma cyce
jatutylkopacze napisał/a:
433mhz celeron, 64mb ram, voodoo 2 bodajże, 14GB ram.
Jak na resztę podzespołów, RAM miałeś nadzwyczaj dobry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów