📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Osiagniecia wspolczesnej mlodziezy, ile kutasa zmiesci do ryja... i do tego jest z tego domna i wrzuca do neta...
Gdyby moja córka takie coś zrobiła i jeszcze umieszczała to w necie, to gołą i bosą pognałbym z domu kijem. Jakieś kurwa murzyńskie spierdoliny będzie mi tu naśladować.
Pamiętaj że Twoja córka kiedyś bedzie miała faceta i on akurat bedzie zadowolony z takich umiejętnosci
Szczyt osiągnięć takich "lasek": zapakowanie całego banana do mordy.
Ich wymagania względem faceta: przystojny, inteligentny, wysoki, męski, romantyczny, dobrze zarabiający, wygadany, dowcipny, oczytany, muskularny, zaradny, mający ciekawe hobby, własne mieszkanie, super brykę w garażu, do tego motor, gitarę i dużą fujarę
Ich wymagania względem faceta: przystojny, inteligentny, wysoki, męski, romantyczny, dobrze zarabiający, wygadany, dowcipny, oczytany, muskularny, zaradny, mający ciekawe hobby, własne mieszkanie, super brykę w garażu, do tego motor, gitarę i dużą fujarę
mazga50 napisał/a:
Gdyby moja córka takie coś zrobiła i jeszcze umieszczała to w necie, to gołą i bosą pognałbym z domu kijem. Jakieś kurwa murzyńskie spierdoliny będzie mi tu naśladować.
Jeśli masz córkę, to opowiedz co czujesz jak zdajesz sobie sprawę, że jakiś owłosiony facet, wkłada/będzie wkładał jej kutasa do buzi, następnie połyka i na przywitanie godzinę później daje swojemu tatusiowi buziaka, okej?
jeśli ty nie masz to prosiłbym o wypowiedź jakiegoś eksperta (który ma)
Edit. Bo ja póki co patrzę z perspektywy wkładającego
myśle że jemu nie chodziło o to że będzie chapać komuś dzide, bo będzie, tylko że robi to na pokaz w necie a takie szmaciarstwo wywalić z domu
Bananowa księżniczka ćwiczy by sprostać wymaganiom bananowych książąt.
no ja już ten portal na straty spisałem szkoda "kiedyś to było" ale jak wiadomo człowiek dąży do samo destrukcji
Nie połyka. Słabo
a pogadać,a chociaż udawać że ma się klasę,jebane pustaki na miarę naszych czasów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów