Trzy osoby aresztowane w wyniku bójki podczas piątkowego wystąpienia Shaquille'a O'Neala w niedawno otwartej franczyzie Hartland należącej do założonej przez niego sieci restauracji Big Chicken.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Trzy osoby aresztowane w wyniku bójki podczas piątkowego wystąpienia Shaquille'a O'Neala w niedawno otwartej franczyzie Hartland należącej do założonej przez niego sieci restauracji Big Chicken.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziękuję za wrzucanie filmików z HAmerykanami. Skutecznie motywują mnie do unikania wszelkich fastfoodów.
Przeciez oni muszą podjechać wózkiem do świń... Tego się kurwa na tylne siedzenie ani pakę nie wrzuci
Ps. A pawiqna lać ile się da... Jeszcze z dwa kopy nie zaszkodzą...
Ps. A pawiqna lać ile się da... Jeszcze z dwa kopy nie zaszkodzą...
Gienek78 napisał/a:
Takie olbrzymie grubasy prędzej sobie zrobią krzywdę niż komuś, chyba, że się na kogoś przewrócą.
Ten "czarny murzyn" nie jest spasiony jak te lochy i wygląda na takiego co może zrobić krzywdę.
Widziałeś kiedyś nieczarnego murzyna?
Polacy są nieczarnymi murzynami.
Gienek78 napisał/a:
Takie olbrzymie grubasy prędzej sobie zrobią krzywdę niż komuś, chyba, że się na kogoś przewrócą.
Ten "czarny murzyn" nie jest spasiony jak te lochy i wygląda na takiego co może zrobić krzywdę.
Widziałeś kiedyś nieczarnego murzyna?
Tak widziałem. Hugo Bader na marszu niepodległości.
Na tą grubą taser nie działa. Nie przebije się przez ten tłusty pancerz 🤷♂️
przydała by się taka policja w polsce, z nikim się nie pierdolą a nie jak u nas
Ale jebane bydło upasione
Szakil to ten z mopem na głowie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów