Najlepsze scenki z Dudesons [sezon 1]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
po obejrzeniu pierwszego ich sezonu uznałem że są lepsi od jackassów, jak mają durny pomysł to go po prostu wykonują a nie rozpisują który to zrobi itp, poza tym jackassi ssą bo przy każdym numerze mają sanitariuszy, karetkę i inne "zabezpieczenia" w przeciwieństwie od tej bandy zwierząt
Są genialni i nie obrzydliwi. Dodatkowo występują jako grupka przyjaciół, a nie jako zlepek pseudo kaskaderów z całym zapleczem medycznym w tle.
jackass jak zaczynali .. tez nie mieli nikogo w tle.. to byla grupka czubkó.. więc nie wiem co to za pierdolenie tu się tworzy
Jeżeli ktoś naprawdę uważa że Dudesonsy różnią się czymkolwiek od Jackassów to jest debilem! Przeciez to taka sama głupwawa papka w stylu MTV, rozpisana pod scenariusz a wszystkie sceny są konsultowane z lekarzami, strażą pożarną i kaskaderami
@UP- czy ortografia TĘPEGO Kraka jest warta choć słowa?
mam wrażenie, już od dawna, że bohaterzy dzakasów, jak i podobnych hybryd, jak ta są głęboko bezpłodni
ależ to kurwa zabawne. Poziom tak wysoki, że się rzygać chce. Ani to kurwa śmieszne, ani straszne. Żałosne po prostu
Jebnąć z barana w ścianę, zesrać się, uderzyć w krocze, tania rozrywka dla bydła...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów