Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bardzo dobrze, brawo dla starzy miejsckiej.
Widac ze gosciu jest jakims cymbalem.
Kurwa w USA by sie nie patyczkowali tylko od razu palowali i razili paralizatorem a jedyny zarzut do straznikow moze byc taki ze sie z tym chujem patyczkuja.
sniiiif...
Jebie gównem, na pewno jeden z tych gestapowców.
chuck norris byl prawdziwym straznikiem a te pajace moga sie schowac
takich ludzi nie powinni na te stanowiska obsadzac wgl...
-Za brak kagańca będzie mandacik.
-A Pan gdzie ma swój kaganiec?
-Proszę Pana, ale ja nie jestem psem.
-Bo Pana nie przyjęli.
Chcecie brutalności? Zaczepcie grupę blokersów po nocy, jak Was pobiją do nieprzytomności to nawet największa pizda z takiej grupki Wam będzie po głowie skakać - to jest brutalność. A policja, czy straż miejska przy tym to troskliwe misie. Młodzież w szkołach jest bardziej brutalna.
Teraz wielki dziw, że zaufanie i szacunek do mundurowych wciąż spada. Na dzień dobry odebrać im przywileje a straż miejską zlikwidować.
Prawda jest taka, że straż jak i policja nie ma jaj do blokersów a do takiego żula się nawet nie dopierdolą, bo wiedzą, że mandatu i tak nie zapłaci. To żeby wyrobić normy i nieco popracować to skupiają się na normalnych obywatelach, bo piwko piją, bo rozmawiają za głośno, bo przeszli na czerwonym. I te drobne przewinienia należy jakoś karać, czy upominać, ale nie kurwa miotać człowiekiem po ziemi jak worek z kartoflami.
Teraz wielki dziw, że zaufanie i szacunek do mundurowych wciąż spada. Na dzień dobry odebrać im przywileje a straż miejską zlikwidować.
Karać i upominać tak. Tylko większość ludzi zlewa te upomnienia i kary. Co z tego, że przechodzisz na czerwonym świetle. Popijasz piwo w parku na ławce, czy palisz papierosa na przystanku autobusowym. JEST ZAKAZ, to JEST ZAKAZ. Nie, że sobie robisz widzimisię. Bo uważasz, że nie robisz nic złego. Ale takie jest prawo, takich ludzi wybierasz do rządu co ustalają te przepisy. Strażnik czy policjant taką ma pracę, zwróci uwagę lub wystawi mandat. Ale to nie zobowiązuje Cię do wyśmiewania strażnika, lżenia na niego, czy stawiania oporu przy zatrzymaniu. Nagle potem "policja mnie bije". Odpowiednie służby są do tego upoważnione, gdy obywatel nie dostosowuje się do zaleceń.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów