📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawa dla koteła za kreatywność! Nie trzeba się narobić, a korytko jest

Ciekawe czy zdjął z haczyka czy teraz kotek będzie miał śmiertelne problemy...
JoSeed napisał/a:
Brawa dla koteła za kreatywność! Nie trzeba się narobić, a korytko jest
Ja na to patrzę inaczej. J🤬 szkodnika prądem. Zawszone, śmierdzące, rozp🤬alające i wp🤬lające śmieci, srające gdzie popadnie szkodniki. Oczywiście nie mowa tu o domowych kotach za którymi ogólnie też nie przepadam ale widzę różnicę między cudzym pupilem a dachowcem.
Cezzar napisał/a:
Ciekawe czy zdjął z haczyka czy teraz kotek będzie miał śmiertelne problemy...
prędzej się rybce ryjek wyrwał niż urwała żyłka
Karboksylator napisał/a:
prędzej się rybce ryjek wyrwał niż urwała żyłka
Wiadomo, ale też dokładnie nie widać gdzie kot dokładnie się wgryzł w rybę, więc h🤬j się czy sam haczyka nie zerwał. Jak zerwał to współczuję..
Wy chyba wszyscy powyżej na siłę wymyślacie te komentarze...
Już nie wspomnę o wrzucaniu filmiku na którym kot kradnie rybę. To już lepiej nic nie wrzucać - tak jak ja to robię
Już nie wspomnę o wrzucaniu filmiku na którym kot kradnie rybę. To już lepiej nic nie wrzucać - tak jak ja to robię

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie