📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Testują sposoby na apokalipsę zombie, to mi wygląda na najskuteczniejszy pomysł.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Widać ruska robota, jebnęli sobie baner tak żeby przechodnie mogli rozwalić sobie o niego głowę, dzięki temu na pewno spojrzą na tę reklamę zamiast patrzeć się non stop w telefon, no oprócz niewidomego, który i tak nie zobaczy w co przywalił.
elim napisał/a:
Widać ruska robota, jebnęli sobie baner tak żeby przechodnie mogli rozwalić sobie o niego głowę, dzięki temu na pewno spojrzą na tę reklamę zamiast patrzeć się non stop w telefon, no oprócz niewidomego, który i tak nie zobaczy w co przywalił.
To ukraiński Kijów jełopie, a nie żadni ruscy.

Jak dla mnie bajka, więcej takich pułapek na zrytych telefoniarzy.
Ślepego na końcu mi szkoda reszta niech sobie zęby powybija
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie