📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a gdzie kurwy ?
Nie powiem, całkiem zajebiaszcze.
Z drugiej strony jest to BAAAAAAAAARDZO niszowe auto. Bo nie dość ,że drogie jak sam sven skurvensen to jeszcze ilość osób którą na to stać i by go chciała będzie jeszcze o wiele mniejsza a to głównie przez to ,że to ciągle z zewnątrz wygląda jak samochód do przewożenia robotników. Nie czarujmy się - ludzie których stać na takie luksusy chcą aby również z zewnątrz auto wyglądało równie dobrze jak w środku.
Tak czy srak to w środku przepiękna megalimuzyna.
Z drugiej strony jest to BAAAAAAAAARDZO niszowe auto. Bo nie dość ,że drogie jak sam sven skurvensen to jeszcze ilość osób którą na to stać i by go chciała będzie jeszcze o wiele mniejsza a to głównie przez to ,że to ciągle z zewnątrz wygląda jak samochód do przewożenia robotników. Nie czarujmy się - ludzie których stać na takie luksusy chcą aby również z zewnątrz auto wyglądało równie dobrze jak w środku.
Tak czy srak to w środku przepiękna megalimuzyna.
Ja pierdolę
Każdy właściciel Rollsa czy Bentleya może ssać kule przy tym.
Fakt niby zrobione na bazie Viano ale co z tego kiedy tam to można prawie chodzić a w zwykłej nawet najdroższej limuzynie całą droge siedzisz na dupsku w jednym miejscu. Jeśli kogoś stać na takie cacko to pewnie stać go aby mieć też Rollsa.
Przynajmniej ja bym tak zrobił, Rollsa do teatru a Klassena na dalekie wyjazdy (aczkolwiek mi się podoba i nie wiem czy nie jest ładniejszy od Maybaha czy innego Bentleya jak dla mnie oczywiście)
Kurwa marzenie tak się wyjebać na tych fotelach w trasie zapuścić jakiś film w łapsku zimne piwko i wyjebane po całości...
Marzenia
Każdy właściciel Rollsa czy Bentleya może ssać kule przy tym.
Fakt niby zrobione na bazie Viano ale co z tego kiedy tam to można prawie chodzić a w zwykłej nawet najdroższej limuzynie całą droge siedzisz na dupsku w jednym miejscu. Jeśli kogoś stać na takie cacko to pewnie stać go aby mieć też Rollsa.
Przynajmniej ja bym tak zrobił, Rollsa do teatru a Klassena na dalekie wyjazdy (aczkolwiek mi się podoba i nie wiem czy nie jest ładniejszy od Maybaha czy innego Bentleya jak dla mnie oczywiście)
Kurwa marzenie tak się wyjebać na tych fotelach w trasie zapuścić jakiś film w łapsku zimne piwko i wyjebane po całości...
Marzenia
Kto kurwa jeszcze używa płyt w samochodzie?!
@up
Blueray z filmem na przykład? Co w tym złego? Jakość lepsza a nie trzeba się pierdolić z przegrywaniem, nagrywaniem itd. Wsadzasz i leci.
Blueray z filmem na przykład? Co w tym złego? Jakość lepsza a nie trzeba się pierdolić z przegrywaniem, nagrywaniem itd. Wsadzasz i leci.
Szajba_Man dodam jeszcze, że można zamówić wersję z silnikiem AMG S63 5461 cm³ (Moc 730 KM / 537 kW) do setki rozpędza tą limuzynkę w 3,7 sekundy, v-max ograniczone elektronicznie do 300
,,jak będę prezydentem to każdemu takie kupie i dzięki temu zniosę ubóstwo" - szumlewicz
Wszystko zajebiście, ale wygląda na to, że nie ma bagażnika Nie ma gdzie upchnąć kurtki, zapsowego ubrania, że o walizce nie wspomnę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów