Kobieta postanowiła ukarać za coś dziecko wieszaniem co mogło zagrozić jego życiu gdyby była bardziej zdecydowana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ostry pokurw z niej... Jednak dobrze, że nie jestem zwierzchnikiem z bronią atomową, siłami specjalnymi itp itd bo bym siał spustoszenie na świecie dla jakiegoś mojego "New World Order"
takie psychiczne odrazu do gazu
Lubię takie kary.
złe emocje się we mnie zbierają jak oglądam takie filmy i jak idę po 9 piwo to młode pijane melbuksiary pod sklepem dostają "za jajco" strzała.kocham ten serwis będę miał na kogo zwalić jak w końcu któraś zadzwoni po policję.
mixiek napisał/a:
Własne dziecko,własne dziecko
Zemsta na ojcu gówniaka, nagrana żeby go wkurwić do łez, bo pewnie jako jedyny kocha szczyla. Albo pokazówka dla znienawidzonej teściowej...
Niech tylko podrośnie dzieciak to podziękuje mamusi za bezstresowe wychowanie.
Krowia morda tej babki jest jak stworzona do zbierania ciosów. Szmata powinna skończyć jako wisielec, może kiedyś doczekamy się takiego materiału.
wiecie co najbardziej ryje beret faceta
pedagog, nauczycielka, opiekunka lub psychiatra jako żona
pedagog, nauczycielka, opiekunka lub psychiatra jako żona
@up albo pedagog, nauczycielka, opiekunka lub psychiatra jako matka.
Szkoda że nie postawiła go na taborecie i nie sprawiła żeby lina była luźna, synkowi przerwałby się rdzeń i miałaby piękne warzywo do obiadu.
Prędzej jedna z tych psycho opiekunek do dzieci, która odkryła zainstalowaną przez podejrzliwych rodziców kamerkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów