📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miód na moje stare ślepia! Raz obejrzeć to za mało 🤣🤣🤣 Najebany to gumowy i nic mu nie będzie!
Zajebał jak inflacja w masło
A tutaj jego mistrz a w zasadzie jego pomnik. Tzw. Pan Guma - Warszawska (Praska) legenda !
'' Praca Pawła Althamera przypomina postać jednego z mieszkańców warszawskiej Pragi. Jego pomnik powstał we współpracy z dziećmi i opiekunami z Grupy Pedagogiki i Animacji Społecznej Praga Północ.
Praca Pawła Althamera przypomina postać jednego z mieszkańców warszawskiej Pragi, którego za życia znali i lubili wszyscy, dorośli i dzieci. Pan Guma był jednym z drobnych przestępców i pijaków z Brzeskiej, lecz także autorytetem w sprawach lokalnego kodeksu honorowego. ''
culture.pl/pl/dzielo/pawel-althamer-guma
Nie raz na Brzeskiej byłem, razem z Gumą piłem i lulki paliłem.
Ot co !
Sadol bawi sadol uczy
'' Praca Pawła Althamera przypomina postać jednego z mieszkańców warszawskiej Pragi. Jego pomnik powstał we współpracy z dziećmi i opiekunami z Grupy Pedagogiki i Animacji Społecznej Praga Północ.
Praca Pawła Althamera przypomina postać jednego z mieszkańców warszawskiej Pragi, którego za życia znali i lubili wszyscy, dorośli i dzieci. Pan Guma był jednym z drobnych przestępców i pijaków z Brzeskiej, lecz także autorytetem w sprawach lokalnego kodeksu honorowego. ''
culture.pl/pl/dzielo/pawel-althamer-guma
Nie raz na Brzeskiej byłem, razem z Gumą piłem i lulki paliłem.
Ot co !
Sadol bawi sadol uczy
ręce w kieszeni do samego końca czyli upadek kontrolowany
On z pewnością widział ta sytuację inaczej,krótko mówiąc to było do "wyprowadzenia" tylko ten ostatni skok byl za krótki.
Zna swoje miejsce ^^
A już prawie nas nabrał że niechcący
instagram.com/deucink?igsh=bm5hZTN5YzE1NGZn
A już prawie nas nabrał że niechcący
instagram.com/deucink?igsh=bm5hZTN5YzE1NGZn
Wyginam śmiało ciało. Dla mnie to mało. I muszę przypierdolić o coś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów