Pękł (Jebnął mówiąc językiem pospólstwa) ponieważ ciśnienie wewnątrz było za duże. Czy ta odpowiedź jest zadowalająca?
A pacjent wziął i umar bo nie żyje.
Mówiąc językiem pospolstwa - wypierdalaj.
Poza tym chuja prawda, mógł pęc (lubisz to dziwko) ze względu na np zgniecenie czymś, co nie mieści się w kadrze.
Do tego poruszenie wsrod ludu wskazuje, że coś tam się dzieje ciekawego xd
nie wiem co gorsze ale płacimy za wojnę między upaińskkimi i radzieckimimi onucami i jeszcze jakimś cudem czujemy z tego dumę...
Spokojnie zaraz będziemy odbudowywać swoim kosztem oczywiscie
Jak to było, wróg mojego wroga moim przyjacielem?
W przypadku Polski .Wróg naszego wroga.Nadal jest naszym wrogiem. I nic nigdy tego nie zmieni.Choć tak bardzo chcą to nam wmówić,całe plemiona lewaków.
O Smoleńsku, Hakowie, Miednoje.
O 17 Września 1939roku.
O ochoczej pomocy walczącej Warszawie.
Dokładnie, warto pamiętać. ale warto także brać pod uwagę kto jest bardziej przydatny a kto bardziej niebezpieczny i tego "bardziej" możliwych następstwach.
Ukraińcy święci nie byli ale łatwiej ich ucywilizować niż Moskiewski chów wsobny.
Można gdybać, mnożyć wspomnienia o tym co było (i nie wróci) Ale nawet myśl że można z moskalem współpracować, mnie obrzydza.
...zapomniałeś o buntach tych rzekomo łatwiejszych do cywilizowania, podczas których wyrzynali Polaków ile wlazło i to bynajmniej nie samą szlachtę, ale wszystkich jak szło -tzw powstanie Muchy, Nalewajki, bunt Chmielnickiego, Gonta i Zalizniak, ze słynną bestialską rzezią humańską, potem zbrodnie na ludności polskiej w latach 1918-1919, mordowanie i polityków polskich i ukrów współpracujących z Polakami w okresie II RP, w tym terroryzm i kolaboracja ze wszystkimi możliwymi wrogami Polaków. Natomiast ta twoja debilna "łatwość w ucywilizowaniu" po kilkuset latach usiłowań ukoronowana została rzezią od Wołynia i Małopolskę wschodnią po tereny obecnego woj. lubelskiego i podkarpackiego, w czasie którego ci twoi łatwi do cywilizowania mordowali nawet własnych rodziców, rodzeństwo, krewnych bo byli Polakami lub uważali się za Polaków. Tak więc nie pierdol ignorancie.
Wreszcie mądra wypowiedź.
...mądra ? ty kurwa wiesz co to słowo znaczy ???
Z ruskami się chcesz przyjaźnić... pojebało?
Przecież to htp to takie samo antifiarskie LPG co Niedojebany i Justynka69
Dokładnie, warto pamiętać. ale warto także brać pod uwagę kto jest bardziej przydatny a kto bardziej niebezpieczny i tego "bardziej" możliwych następstwach.
Ukraińcy święci nie byli ale łatwiej ich ucywilizować niż Moskiewski chów wsobny.
Można gdybać, mnożyć wspomnienia o tym co było (i nie wróci) Ale nawet myśl że można z moskalem współpracować, mnie obrzydza.
....o pomocy "braci" dla warszawskich powstańców też jakoś nie raczyłeś wspomnieć... pewnie biedaku nie wiesz komu powstańcy malowali literę "U" jak taki jeden z drugim "przyjaciel" ochoczo mordujący Warszawiaków trafił w ich ręce.
można to zrozumieć dwojako. ruscy też nienawidzą bandery, więc są naszymi przyjaciółmi...?
...zapomniałeś o buntach tych rzekomo łatwiejszych do cywilizowania, podczas których wyrzynali Polaków ile wlazło i to bynajmniej nie samą szlachtę, ale wszystkich jak szło -tzw powstanie Muchy, Nalewajki, bunt Chmielnickiego, Gonta i Zalizniak, ze słynną bestialską rzezią humańską, potem zbrodnie na ludności polskiej w latach 1918-1919, mordowanie i polityków polskich i ukrów współpracujących z Polakami w okresie II RP, w tym terroryzm i kolaboracja ze wszystkimi możliwymi wrogami Polaków. Natomiast ta twoja debilna "łatwość w ucywilizowaniu" po kilkuset latach usiłowań ukoronowana została rzezią od Wołynia i Małopolskę wschodnią po tereny obecnego woj. lubelskiego i podkarpackiego, w czasie którego ci twoi łatwi do cywilizowania mordowali nawet własnych rodziców, rodzeństwo, krewnych bo byli Polakami lub uważali się za Polaków. Tak więc nie pierdol ignorancie.
A nie łatwiej w Twoim wypadku zwyczajnie i wprost napisać że wolałbyś moskalom robić gałę?
Z ruskami się chcesz przyjaźnić... pojebało?
Przecież to htp to takie samo antifiarskie LPG co Niedojebany i Justynka69
A gdzie ja napisałem że z ruskimi?
Gardzę nimi, jak niemcami.
A nie łatwiej w Twoim wypadku zwyczajnie i wprost napisać że wolałbyś moskalom robić gałę?
1 - Ależ nie przypisuj swoich upodobań innym. W przeciwieństwie do ciebie bękarcie pedalski fantazjujący o robieniu gały ukrom (chociaż w tym wypadku to pewnie nie fantazje lecz fakty) albo ruskim, inni są normalni.
2 -Jesteś tak tępy biedaku, że nawet nie ogarniasz, że KapeljoneK z ciebie zadrwił frajerzyno... słyszałeś kiedykolwiek takie słowo "ironia" ? Najwyraźniej nie.
Swoją drogą... jak tylko się przytoczy trochę faktów na temat twoich braci, którym tak zawzięcie polerujesz to i owo, od razu się zabawnie pienisz. Przypadkiem twój dziadek z babką nie zmienili miejsca zamieszkania w 1947 roku ?
Baniak paliwa
Tyś kurła baniak paliwa widział... ja pierdolę co za... Tocz to keg z piwem.
Ukry i kacapy to jeden chuj, wiadomo teraz zależy nam na tym, żeby Ukry wygrały, ale i tak chuj z nimi. Za bohaterów maja morderców. Można łatwo wyleczyć się z miłości do tej jebanej dziczy oglądając ciała dzieci nabite na płot.
A Polacy to zawsze krystalicznie czyści c'nie xD ? Za bohaterów mają morderców ? Poczytaj, pod warunkiem że potrafisz o wyczynach bandytów z AK w Ukrainie. Myślenie przyczynowo-skutkowe jak u kacapskich propagandystów. Cebulak i kacap jeden chuj najwidocznie xD
A Polacy to zawsze krystalicznie czyści c'nie xD ? Za bohaterów mają morderców ? Poczytaj, pod warunkiem że potrafisz o wyczynach bandytów z AK w Ukrainie. Myślenie przyczynowo-skutkowe jak u kacapskich propagandystów. Cebulak i kacap jeden chuj najwidocznie xD
1- po pierwsze gamoniu, nie żadne W Ukrainie tylko NA Ukrainie,
2-po drugie no to podaj nam tu przykład "wyczynów bandytów z AK w krainie U, tylko konkrety dawaj, a nie jakieś lanie wody
3- jaki pseudonim w UPA miał twój dziadziuś ?
Co gorsze ? Dzielenie kraju nad Wisłą z takim polactwem jak autor posta. Wyjmij leb z dupy to zobaczysz dlaczego czuje się dumę pomagajac ludziom którzy jedynie co chcą to być wolni.
4- ależ nie krępuj się, pakuj majdan i jedź najlepiej na Donbas od razu, zamiast poszczekiwać na Polaków.
1- po pierwsze gamoniu, nie żadne W Ukrainie tylko NA Ukrainie,
2-po drugie no to podaj nam tu przykład "wyczynów bandytów z AK w krainie U, tylko konkrety dawaj, a nie jakieś lanie wody
3- jaki pseudonim w UPA miał twój dziadziuś ?
4- ależ nie krępuj się, pakuj majdan i jedź najlepiej na Donbas od razu, zamiast poszczekiwać na Polaków.
No debil xD pisze sie w Ukrainie. Tak Ci się styki popaliły ze musiałeś sobie ponumerowac ? Nie "poszczekuje" na Polaków tylko na jebanych imbecyli co mają większy nr buta od IQ xd Reszty nawet nie komentuje. Jestes za glupi nawet na przelewy z Kremla xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów