18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kevlarus 2022-10-11, 11:13 23
No i cyk.. symbolicznie zlikwidowała symbol współczesnego niewolnictwa. Zrobiła więcej dla uzdrowienia tego świata, niż większość siedzących na sadolu!
Zgłoś
virescens 2022-10-11, 11:45 1
Dwa granaty ... na bogato.
Zgłoś
Extermis 2022-10-11, 11:48
Za dużą moc "petardy" była użyta.

Zgłoś
gurup 2022-10-11, 12:24 5
kevlarus napisał/a:

No i cyk.. symbolicznie zlikwidowała symbol współczesnego niewolnictwa. Zrobiła więcej dla uzdrowienia tego świata, niż większość siedzących na sadolu!

Tak, bo rozjebanie okienka w banku i potencjalnie siedzącej za tym okienkiem babeczki (która nie ma absolutnie żadnego wpływu na działania banku) zdecydowanie może cokolwiek uzdrowić...

To taka sama umysłowa ameba jak te, które w ramach politycznych protestów blokują ulice normalnym ludziom zamiast dopierdolić politycznym kurwiszonom, na których narzekają
Zgłoś
Krak 2022-10-11, 12:43 2
Głupia się pomyliła, miała zdeponować a zdetonowała
Zgłoś
Payan 2022-10-11, 12:44
kevlarus napisał/a:

Łącznie z Tobą oczywiście.
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-10-11, 13:01 7
Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie.

Zgłoś
Andrzejas 2022-10-11, 14:20 6
grudzin7 napisał/a:

Tak, bo rozjebanie okienka w banku i potencjalnie siedzącej za tym okienkiem babeczki (która nie ma absolutnie żadnego wpływu na działania banku) zdecydowanie może cokolwiek uzdrowić...
To taka sama umysłowa ameba jak te, które w ramach politycznych protestów blokują ulice normalnym ludziom zamiast dopierdolić politycznym kurwiszonom, na których narzekają

A skąd wiesz? Może to właśnie ta "babeczka" sobie zasłużyła? I co to za pierdolenie, że ona jest bogu ducha winna? Gdy sprzedajesz swój czas, aby być rękami, twarzą i ustami jakiejś firmy, to stajesz się jej trybem. Jeśli babeczka miała napisane na plakietce np ING, to ona w tym momencie jest ING. Nie jest Marzeną, Irminą, czy inną Basią. Jest bankiem ING. Przez kilka godzin dziennie. Jest dorosła, więc wie, kogo reprezentuje i z czym to się może wiązać. Jeśli więc reprezentujesz kłamców i złodziei, to jakiej reakcji z zewnątrz się spodziewasz?

Policjanci też tak pierdolą. "Ja nie jestem od wymyślania prawa, proszę pana, tylko od tego, żeby je egzekwować."
No ok, ale jeśli w pełni świadomości czynisz komuś krzywdę, na którą nie zasłużył, albo głupotę, która uwłacza tobie, bo tak każe ci przełożony, to znaczy, że nie masz szacunku do samego siebie. Jesteś śmieciem.
No to ja nie mam szacunku do ludzi, którzy nie szanują siebie.

Rosjanie też niby nie są niczemu winni, bo to tylko Putin i jego pięciu kumpli, tak?
Chuja tam! Każdy rosjanin, który przez ostatnie 30 lat siedział biernie na dupie i pozwalał się szlajać Putinowi po Kremlu, dawał na to swoje przyzwolenie. Jest współwinny tego, co teraz się dzieje z rąk Putina. Czytaj: Każdy rosjanin to Putin i każdy do utylizacji się nadaje, bo ten, kto miał do siebie i innych szacunek dawno nie mieszka w Rosji i do pochodzenia swojego się ze wstydu nie przyznaje.
Zgłoś
XTralala 2022-10-11, 16:14 1
kevlarus napisał/a:

Zrobiła więcej dla uzdrowienia tego świata, niż większość siedzących na sadolu!

Zacznij od siebie pierdolcu
Zgłoś
TylerPL 2022-10-11, 16:52
Zgłoś
lysymisio6969 2022-10-11, 18:12
zamach z pełną kulturą.. delikatnie dał(a) do zrozumienia, żeby klienci spierdlali
Zgłoś
Hollo 2022-10-11, 18:33
Niech ją ktoś zapyta czy za mnie wyjdzie!
Zgłoś
Murgrabia 2022-10-11, 19:14
To była jakaś specjalna klientka, ma kałacha na ramieniu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem