📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
maxkulczyk napisał/a:
ehh te prawiczki przecież widać że opuścił trochę spodnie , a gdybyś takie coś w życiu widzial to by wiedział że akurat wystarczająco na odsłonięcie jej prochy. obejrzyj jakiś film instruktażowy może
Cweluch raz wsadził 10 lat temu kutasa w zapoconą pizdę pijanej koleżanki i zgrywa wielkiego ruchacza a na innych patrzy z góry xD Zawsze mam bekę z takich fraglesów.
adrianthc napisał/a:
Pedzie w różowych koszulkach wkurwili się że jakiś hetero chce sobie pobzyka u nich w knajpie
Jak już coś to w łososiowych...
adrianthc napisał/a:
Pedzie w różowych koszulkach wkurwili się że jakiś hetero chce sobie pobzyka u nich w knajpie
A może nie chcieli po prostu oglądać planety małp w monitoringu? A później dezynfekować całego piętra
Różowych wkurwiło to, że w muzułmańskiej knajpie chciał skonsumować świnię.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów