📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Sadek90 napisał/a:
Obejrzałem z 5 razy i nie wiem, który z nich jest głupszy
Trochę jakbyś oceniał który żul śmierdzi bardziej albo który polityk jest bardziej kurwą.
Sadek90 napisał/a:
nie wiem, który z nich jest głupszy
A to nie jest tak, że ten w buraczkowym poluje na motopizdy i to polowanie było udane?
Taki scenariusz broni się obrazem.
No i gość nie jak baran, ale bokiem zaatakował.
Dwóch kretynów w tym samym miejscu i czasie. Nie mogło to skończyć się inaczej.
Sadek90 napisał/a:
Obejrzałem z 5 razy i nie wiem, który z nich jest głupszy
Zulu-Gula napisał/a:
Trafił swój na swojego, czyli idiota na idiotę.
sothis napisał/a:
Trochę jakbyś oceniał który żul śmierdzi bardziej albo który polityk jest bardziej kurwą.
Rozwieję Wasze wątpliwości - ulica to nie chodnik, deptak, spacerniak, podwórko. Chodnik jest dla pieszych, ulica dla pojazdów. Winda dziadygi, który spacerował po ulicy jak pan po włościach.
A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był, to wy byście staruszkę przejechali, tak?! A to być może wasza matka!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów