Śmiało od 00:54
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za pojeby... Gdzie można się na to zapisać?
Obejrzałem do końca, gdzie w Polsce takie cos organizuja?
Chujowe w chuj
fajna prosta rozrywka dająca dużo radości podobno Frog się też zapisał
AssQuarter napisał/a:
Obejrzałem do końca, gdzie w Polsce takie cos organizuja?
W Polsce żeby takie coś zorganizować musiał byś mieć 15 pozwoleń z różnych organów i urzędów,badania uczestników, bhp, lekarzy, policje, straż pożarną i chuj wie co jeszcze. A na końcu i tak dojebał by się tvn że nielegalne wyścigi zagrażające kibicom albo że ktoś miał konfederatke czyli faszyzm i nienawiść. Na samym końcu dojebali by się ci z sadistica z pytaniem: "a po chuj to komu do szcześcia".
Reasumując, piwko dla Rednecków! Ci to mają proste i klawe życie.
Dupaapud napisał/a:
Najlepsza akcja w 6:19
Dokładnie.
Całość oglądałem znużony ale w momencie jak typ urwał kierownicę zacząłem się śmiać
Znalazłem w tłumie niecałe półtorej ładnej dupy, czyli dokładnie takie dwie, że może po 0,7.. Co za brzydkie społeczeństwo.
@KingKurwaKong
redneckswithpaychecks.com/
prosze leniwy chuju, tylko nie zapomnij zdac relacji z imprezy jak wrocisz.
redneckswithpaychecks.com/
prosze leniwy chuju, tylko nie zapomnij zdac relacji z imprezy jak wrocisz.
Weź rozkmiń intencje lafiryndy z 5:50 najpierw pokazała środkowy palec a potem gest victori
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów