18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
RockyWood 2014-04-13, 14:47 5
może ...idź się nad tym spuszczać na jakiś portal sportowy?

Rock.
Zgłoś
Gl0BaL 2014-04-13, 14:51 5
@UP
Wiem że szczytem twojej aktywności ruchowej jest wycieczka do lodówki po piwo, ale zapewniam że są tutaj jednak osoby które uprawiają ten sport lub przynajmniej go oglądają . Szach mat.
Zgłoś
Schabovy 2014-04-13, 14:53 8
Wolę Golf. Jest bardziej emocjonujący i nie ma tej gry aktorskiej.
Zgłoś
pablocool 2014-04-13, 14:59
Pozatym gdybys to wpisał zaraz po meczu to moze i miałoby jakis sens. A teraz ni to śmieszne a żałosne. Zmarnowałeś pare KB serwera.
Zgłoś
i................y 2014-04-13, 15:04
@up: Parę kB na cztery literki na krzyż + data + nick autora + liczba piw?
Zgłoś
Quaswerty 2014-04-13, 15:39 89
C- Chelsea
H- Hull
U- Udinese
J- Juventus
O- Osasuna
W- West Ham
E- Everton

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Zgłoś
Mekintosz3 2014-04-13, 16:39 1
liga mistrzow to pedalstwo a jaranie sie pilka nozna to ciota i chuj
Zgłoś
RB28DET 2014-04-13, 16:53
Co, stało się w podstawówce na bramce kaleko ?
Zgłoś
ArekJarek 2014-04-13, 16:57 2
Szczerze to nie mam pojecia skad ten "hejt" na pilke. Ja wiem, ze irytujace moze byc "aktorzenie" niektorych pilkarzy ale nie wiem skad ta moda na pisanie ze to sport dla ciot. To, ze ktos tak napisze jest fajne czy jak?
Zgłoś
czokolapik 2014-04-13, 17:05 3
to jest sadistic czy informator sportowy?
Zgłoś
j................1 2014-04-13, 17:07 1
@Milten , jak to skąd..z chęci zdobycia wirtualnych piw...na sadisticu jest dużo grubasów co nie potrafią biegać więc hejtują kazda aktywnosc fizyczna i stawiają podobnym do siebie piwa.
Zgłoś
ellsworth 2014-04-13, 17:10 4
Gl0BaL napisał/a:

@UP
Wiem że szczytem twojej aktywności ruchowej jest wycieczka do lodówki po piwo, ale zapewniam że są tutaj jednak osoby które uprawiają ten sport lub przynajmniej go oglądają . Szach mat.

No tak, bo siedzienie na dupie i oglądanie to w chuj aktywność fizyczna.

A jak ktoś gra, to raczej nie w Barcelonie czy Madrycie, tylko na boisku koło domu, więc nie widzę powodu, dla którego miałby się podniecać tym, że ktoś inny, gdzieś, kiedyś gra.
Zgłoś
Gl0BaL 2014-04-13, 17:18 1
@ellsworth
RIP, czytanie ze zrozumieniem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów