📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Padłem po golu Torresa. Nie przypuszczałem, że takie drewno jeszcze kiedyś strzeli bramkę
A tak mnie natchnęło.
Nie jestem fanem ani anatyfanem tego klubu.
a ja jestem antyfanem;)
W ogóle nie kibicuje jakimkolwiek ligowym rozgrywkom w piłce nożnej ale do tej pory nie mogę zrozumieć skąd to poczucie lepszym kibica 'niesezonowego'. Sport to sport przecież grają po to żeby na nich patrzeć czy to co tydzień czy raz do roku.
Jakiś procent dochodu klubu macie z tego napierdalania na 'sezonowców'?
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Jakiś procent dochodu klubu macie z tego napierdalania na 'sezonowców'?
Jaranie się klubem ze swojego miasta jeszcze jestem w stanie zrozumieć gdyż sam ten etap w życiu przeszedłem. Natomiast jaranie się klubami z Anglii, Hiszpanii czy innych Włoch tudzież Anglii jest dla mnie przynajmniej egzotyczne.
Nostry napisał/a:
Jaranie się klubem ze swojego miasta jeszcze jestem w stanie zrozumieć gdyż sam ten etap w życiu przeszedłem. Natomiast jaranie się klubami z Anglii, Hiszpanii czy innych Włoch tudzież Anglii jest dla mnie przynajmniej egzotyczne.
Nie sądzisz, że w przypadku oglądania jakiejkolwiek zagranicznej ligi zawsze lepiej jest kibicować jednemu z klubów, niż oglądać dla samego oglądania?
pizda el barca
Nostry napisał/a:
Więcej razy tego państwa się wcisnąć nie dało ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów