Jadę dzisiaj busem do Torunia. Za mną rozkoszna parka. Laska do typa: kochanie, może byśmy tak do Barcelony pojechali? Na co typ: do Barcelony to nie, ale mogę cię zabrać do Reala w Bydgoszczy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehe dobre że on ją zabierze do Reala znaczy się marketu, ehehe dobre... proszę zgiń
A gdzie jest takie miasto Real ?
na wycieczkę z cracovią do Oświęcimia
Niestety, nie jest to żart mający na celu obrazić FC Barcelonę i jej kibiców. Rozczarowałeś w ten sposób wielu najznamienitszych znawców piłki turlanej. Nie zdobędziesz więc astronomicznej ilości piw, mój przyjacielu.
W budynku PKS Toruń jest bar, nazywa się BAR CELONA
@up
może wracał ze szpitala w Świeciu hehe, ale widocznie za szybko wypuścili co niektórych
może wracał ze szpitala w Świeciu hehe, ale widocznie za szybko wypuścili co niektórych
Sorry Putis, że historia nie była o murzynach, cyganach, pedałach, płodach czy babach z kutasami. Jak skończysz gimnazjum to może się zorientujesz, że można się śmiać także z sytuacji, w których gówno strumieniami nie płynie...
Chciał ją w końcu do miasta zabrać, żeby zobaczyła jak wyglądają te słynne markety no tak... hujoczita przeniesiony jest praktycznie cały do Bydgoszczy, zobacz pół szpitala wynieśli a tobie nie powiedzieli.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów