📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepsza liga i jedni z najlepszych kibiców na świecie za Premiership zawsze piwo ;]
Już zaczynam tęsknić do weekendowego oglądania z Nahornym, Twarowskim, Rudzkim i resztą
Już zaczynam tęsknić do weekendowego oglądania z Nahornym, Twarowskim, Rudzkim i resztą
Piękna kompilacja. Piwko leci oczywiście i na główną marsz - zaraz się zbierze grupka prowokatorów w stylu ,,jak można się jarać piłką" dla których jedyną aktywnością fizyczną jest przemarsz sprzed komputera na kibel i zawsze z uśmiechem czytam jaki ból dupy u nich powodują takie filmiki. Pozdro dla fanów kopanej.
Kilka dobrych lat temu jarałem się angielską ligą i oglądałem prawie wszystkie mecze w kolejce które były dostępne na C+. Niestety przerwałem któregoś sezonu śledzenie wydarzeń w tej lidze. Dzięki za przypomnienie mi jak wspaniałą piłkę można tam zobaczyć. Od przyszłego sezonu wracam do kibicowania. Piwo.
W polskiej lidze chyba chyba żaden trener nie doczeka sie takiego pożegnania.
Zabrakło mi obrony Cecha w meczu z MU po strzale Hernandeza ale ogólnie to kozak kompilacja.
Myślałem, że to będzie kolejne przeciętne wideo jakich dziesiątki na jutubie, jednak byłem w wielkim błędzie. Pięknie zrobione, aż smutek ogarnął...
aparacik napisał/a:
W polskiej lidze chyba chyba żaden trener nie doczeka sie takiego pożegnania.
Nie ma to jak się jąkać w komentarzu
Piwko za filmik! Najlepsza liga na świecie!
piękny to był sezon, historyczny ze względu na odejście sir AF. ale kolejny zapowiada się jeszcze ciekawiej - nowi trenerzy dla pierwszej Trójki, w tym powrót Mourinho. szkoda, że tyle jeszcze trzeba czekać
Fever123 napisał/a:
Czekamy na kompilacje z Polskiej ligii
Link do YT
/watch?feature=player_embedded&v=6LlP5e4l2Zc
@aparacik
W Polsce nikt nie trenuje drużyny dłużej niż rundę...
W Polsce nikt nie trenuje drużyny dłużej niż rundę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów