📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Aż się jutro boję iść na siłkę przez to
A no tak, jestem grubym spaślakiem przed kompem i nie chodzę na siłkę ...
A no tak, jestem grubym spaślakiem przed kompem i nie chodzę na siłkę ...
Kara za bycie grubym .
i ten strój który sam podnosi ze 100 kg xD
up gdybys ty to ubrał pajacu nie wycisnołbys pewnie tych ''100'' kg które ten strój twoim zdaniem sam podnosi więc proponowałbym ci zamknąć ryj
Strój dodaje podobno 30kg swoją drogą....wstawią mu kawał pręta i sie pochwali na siłce że masa poszła w górę
Bolesna czy tam niebolesna -dalej nóżki tańczyły
To jest najnowszy egzoszkielet armii białoruskiej. Testy przebiegły pomyślnie, sprawdzili wytrzymałość urządzenia. To, że ręka się zepsuła się i nogi się roztańczyły się to... zostanie odnotowane.
I niech jeszcze raz się ktoś spróbuje tłumaczyć że to "grube kości"
Myśli,że jak jest gruby to jest i silny,pieprzona galaretka z tłuszczu
jakby sobie najebał jeszcze ze 100kg to może był by bardziej zajebisty. No ale łapka się załamała..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów