📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nie rozumiem tych bójek z szarpaniem za włosy. Za włosy to ja mogę szarpać jakąś w łóżku. Jak się biłyśmy z koleżankami to zawsze były pięści i kopniaki a nie takie głaskanie
UkrainskaOnuca napisał/a:
Nie rozumiem tych bójek z szarpaniem za włosy. Za włosy to ja mogę szarpać jakąś w łóżku. Jak się biłyśmy z koleżankami to zawsze były pięści i kopniaki a nie takie głaskanie
Tez tak jak ta na filmie brązowe popuszczałyście?
Technika samoobrony. Jak widać zadziałała. Każdy wie, że najgorsza bronią na świecie nie jest atomówka, tylko kupa na patyku. Tutaj mamy coś podobnego.
UkrainskaOnuca napisał/a:
akurat nie xD
A nie, to wszystko Ok. Wyślij jakiś filmik z walki Haha
Nie jestem znawcą, ale da się w ogóle zasrać spodnie żeby wylazło na zewnątrz przez materiał?
Dyskwalifikacja za użycie broni biologicznej!
pytolsky napisał/a:
Nie jestem znawcą, ale da się w ogóle zasrać spodnie żeby wylazło na zewnątrz przez materiał?
Bardzo słuszne spostrzeżenie, też w to wątpię. Poza tym widać tą "drache" na ścianie już na samym początku filmu.
RobsoN napisał/a:
Bardzo słuszne spostrzeżenie, też w to wątpię. Poza tym widać tą "drache" na ścianie już na samym początku filmu.
Załóż leginsy, zesraj się na rzadko i poczekaj na wynik.
A tak w ogóle, to która z nich to Joana?
Hinduski styl walki sraczken-do, tutaj w wersji "mientkiej". Jest też szkoła twardego stolca, ale to w krajach arabskich
[quote="UkrainskaOnuca"
nie ma takiego czegoś jak ukraińska onuca .... to tak jak "polskie obozy hitlerowskie" kolejny wymysł ruskiej propagandy ... ukraińska onuca to po prostu ruska szmata któraś ktoś zawlekł na Ukrainę
nie ma takiego czegoś jak ukraińska onuca .... to tak jak "polskie obozy hitlerowskie" kolejny wymysł ruskiej propagandy ... ukraińska onuca to po prostu ruska szmata któraś ktoś zawlekł na Ukrainę
Człowieku zwolnij bo się zagotujesz. Jak się czegoś przypierdalasz to konstruktywnie a nie w ordynarny sposób. Podlasie z ciebie wychodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów