18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Ave.
Chciałbym się podzielić najnowszym znaleziskiem koleżanki (znaczy moim, ona konta na sadolu nie ma więc nie istnieje). Mianowicie to darmowa aplikacja na adroida w której jest ponad 100 ciekawych krótkich trochę sadystycznych historyjek. Pokażę parę jeśli się spodobają wyślę więcej, aczkolwiek zachęcam do ściągnięcia aplikacyji. Może brakuje krwi, flaków, cycków i ran otwartych ale i tak umila drogę autobusem albo czekanie na pogotowie.

Autorek wszystkich historyjek jest Pan Jarek Sępek.

Mówili, że zniewieściały, miękki i nie nadaje się na bossa. Udowadniał, że się mylą. Szczuł ich swym spienionym pitbullem. - bierz ich fifi!

Do sklepu rzeźnika wchodziło więcej klientów niż z niego wychodziło, ale sąsiedzi się nie skarżyli. Wędliny były najlepsze w mieście!

Na rozmowie o pracę przyznał, że wcześniej był mordercą na zlecenie. Szefowej marketingu to nie przeszkadzało, cenił skuteczne rozwiązania.

Szybko przywykł do bogactwa, ale momentami tęsknił za starymi czasami. Kiedy nikt nie patrzył, pinacoladę popijał ze słoika po ogórkach.

Keniczi od razu wpadł w oko amerykańskim służbom. Musieli go mieć. Był pierwszym kamikadze, który szczęśliwie wylądował po udanej misji.

- pięć trupów po orgii? - zadumał się inspektor. - sprawdzić wszystkich, którzy zmienili wczoraj status związku na "to skomplikowane".

Lubiła wywieszać zimą słoninkę dla sikorek, w tym roku to nie przejdzie, jej mąż miał za dużo tatuaży.

To miała być spektakularna ucieczka. Na całym ciele wytatuował sobie plan więzienia. I wtedy go przenieśli, z Rawicza do Białołęki

Ubezpieczył swoje życie na milion dolarów i upozorował zamach, niewygodne pytania zaczęły się dopiero, gdy przyszedł po odszkodowanie.

Ogólnie opowiadań jest ponad setka, są lepsze, są gorsze ja spisywałem jak leci.

Ps jeśli jesteś islamistą wiedz że wyprawy krzyżowe to była dopiero rozgrzewka.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
_kwiatek_ 2014-02-10, 23:45
dawaj dawaj! mi się podoba
Zgłoś
c................s 2014-02-10, 23:49 4
Zgłoś
Kriski 2014-02-11, 1:18 3
A może byś tak pochwalił się jak nazywa się ta aplikacja?
Zgłoś
einsatzkommando 2014-02-11, 7:52 4
Szybko przywykł do bogactwa, ale momentami tęsknił za starymi czasami. Kiedy nikt nie patrzył, pinacoladę popijał ze słoika po ogórkach.

moj faworyt
Zgłoś
Loki_1993 2014-02-11, 8:31 1
Kriski napisał/a:

A może byś tak pochwalił się jak nazywa się ta aplikacja?

Nie aby coś ale nazwa tej aplikacji to nazwa tego tematu. Aplikacja jest darmowa i zajmuje około 1 mega.
Zgłoś
yabadabadu 2014-02-11, 19:10 1
Nie wiem kogo to śmieszy, chyba tylko prostaków z Piotrem Żyłą na czele.
Zgłoś
fiflok-siusiak 2014-02-11, 19:16
za słoninę z tatuażem - piwko, reszta to gnioty
Zgłoś
alveanerleo2 2014-02-11, 19:20
Szefowa i "cenił". Wszędzie grodzkie, w telewizji, na sadolu... ja już się kurwa boję paprykaż otworzyć.

"Jeśli przemoc nie rozwiązała wszystkich problemów, prawdopodobnie użyłeś jej za mało" Ken chan
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Zgłoś
Sadijan 2014-02-11, 19:23 4
To są teksty z cyklu "Mała przestępczość", którą puszcza w poniedziałki radiowa Trójka.
Kto nie słucha Trójki, ten nie zrozumie.
Zgłoś
K................s 2014-02-11, 19:44 1
''bierz ich fifi'' mnie rozbawiło.
Zgłoś
Loki_1993 2014-02-11, 21:05
Z powodu choroby następne historyjki wrzucę albo jutro z rana albo jeśli polegnę kiedy indziej albo w komentarzu wtedy wyślą PW o tym każdemu kto wysłał mi piwko na górze albo otworze nowy temat (oczywiście wtedy wrzucę wszystkie a nie losowych parę)
Zgłoś
kapral 2014-02-11, 21:35
o co chodzi ze słoniną i tatuażami?
Zgłoś
einsatzkommando 2014-02-11, 21:37 1
kapral napisał/a:

o co chodzi ze słoniną i tatuażami?

Wiesz jak wygląda słonina?
kombinuj!
Zgłoś
bumcyb 2014-02-11, 22:10
kapral trzymamy kciuki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów