Ma swój ukryty sens!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Tu z oryginalnym murzynskim jazgotem
zajebista nuta
O kurwa, mocne!
gość po prostu pieprzy wszystko, pieprzy sufit, pieprzy sąsiadkę, pieprzy jej telewizor, pieprzy jej stolik pieprzy policjanta pieprzy telefon pieprzy doniczkę i obrazek itd i to pieprzenie jest zaraźliwe bo wszyscy którzy go zobaczą to pieprzą i później jest impreza gdzie nawet policja daje się pieprzyć . . . hmm taka kultura zachodu :/
ALe jazda, znam nute , ale nie przypuszczalbym ze to teledysk wlasnie do niej . Rozpierdol wiekszy niz na bicie.
Oryginałem z tematu jest poniższy filmik (oryginalnie Colleague Humor:
youtube.com/watch?v=QEeLwBZWG_Q
youtube.com/watch?v=QEeLwBZWG_Q
dochodzę do wniosku, że nie powinnam czytać komentarzy przed obejrzeniem "czegokolwiek"
Czemu dziwny? W bloku nigdy nie mieszkałeś?
Japonia wniknąłem TT.TT
łoo ta to by mnie tym cyckiem połamała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów