📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kurwa w idealnym momencie się skończyło...-.-
Jak to zawsze bywa, zakończyło się w idealnym momencie... Żeby moda na skuces sie tak konczyła KURWA
podziękowania dla obamy za wizy do hameryki, powinien dostać kolejną pokojową nagrodę Nobla za to że chroni ludzi przed kontaktem z bydłem
Kurwa tych trzech to bym rozjebał jednego po drugim i wszystkich na raz haha
Gruby chuj. Golasowi pozwolił napieprzać z partyzanta siedzącego. Ale jak siedzący doszedł do siebie i chciał oddać golasowi to wielce go powstrzymywał mówić "what's your problem". Tępy chuj :/
Jesteście tępymi dzidami, wszyscy.
Nie mówię, że ten bez koszulki zrobił spoko bijąc gościa siedzącego na krześle i to jeszcze od tyłu, o nie. Powiem za to, za co gość w koszuli dostał po mordzie, bo mówią o tym w filmiku, jakby komuś się chciało, to by się wsłuchał i zrozumiał. po wielokrotnym pytaniu "why did you let him beat me?" gruby w końcu odpowiada coś co w wolnym tłumaczeniu brzmi "bo bijesz szczenięta idioto, co jest z tobą". Niech się cieszy, że mnie tam nie było.
Nie mówię, że ten bez koszulki zrobił spoko bijąc gościa siedzącego na krześle i to jeszcze od tyłu, o nie. Powiem za to, za co gość w koszuli dostał po mordzie, bo mówią o tym w filmiku, jakby komuś się chciało, to by się wsłuchał i zrozumiał. po wielokrotnym pytaniu "why did you let him beat me?" gruby w końcu odpowiada coś co w wolnym tłumaczeniu brzmi "bo bijesz szczenięta idioto, co jest z tobą". Niech się cieszy, że mnie tam nie było.
nie no kurwa chuj w dupe kamerzyście za takie zakończenie
A nie no przecież to normalne u hamburgrów. Przecież takie zachowanie nawet w ich polityce międzynarodowej widać. To taki UStandard jest.
Ale chujnia jak coś nabroił to mogli mu chociaż krzywdę zrobić a nie nasłać na niego suchoklatesa i jego cipowatego obrońcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów