Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Traktują go nie jak psa tylko jak dosłownie taką fajną pluszową zabaweczkę która chodzi.
I jak takie małe gówno warczy, pokazuje ząbki, jeży się i szczeka to w ich niedojebanych głowach jest myśl "o kurwa, ale zajebiście. taki maleńki a taki odważny. ależ to po chuju urocze jak pokazuje te maleńkie ząbki i warczy".
Nie traktują ich jak normalnej wielkości psów i uczą nieumyślnie, ale bezmyślnie, takiego psa, że takie zachowanie jest dobre i akceptowalne zamiast od razu skorygować i pokazać psu, że jego agresja nie będzie tolerowana.
Bo piesek malutki to nie czują z jego strony zagrożenia i to takie słitaśne jak taki szczur 15 centymetrowy się robi agresywny. Dać im kurwa kałkaza i zobaczymy czy też to takie urocze jest jak takiej wielkości pies ci pokaże ząbki.
Problem z tymi szczurami różnej maści jest taki, że debile biorą sobie pieseczka-zabaweczkę nie mając pojęcia żadnego o psach, nie wspominając już o konkretnej rasie którą biorą.
Traktują go nie jak psa tylko jak dosłownie taką fajną pluszową zabaweczkę która chodzi.
I jak takie małe gówno warczy, pokazuje ząbki, jeży się i szczeka to w ich niedojebanych głowach jest myśl "o kurwa, ale zajebiście. taki maleńki a taki odważny. ależ to po chuju urocze jak pokazuje te maleńkie ząbki i warczy".
Nie traktują ich jak normalnej wielkości psów i uczą nieumyślnie, ale bezmyślnie, takiego psa, że takie zachowanie jest dobre i akceptowalne zamiast od razu skorygować i pokazać psu, że jego agresja nie będzie tolerowana.
Bo piesek malutki to nie czują z jego strony zagrożenia i to takie słitaśne jak taki szczur 15 centymetrowy się robi agresywny. Dać im kurwa kałkaza i zobaczymy czy też to takie urocze jest jak takiej wielkości pies ci pokaże ząbki.
A najlepsze, że to samo z dziećmi.
ale gdyby mój pies mi tak zrobił to bym go rozjebal o ścianę, na szczęście jest kochany i leniwy
Ale za to ciasne.nie wiem po co ludzie hodują te małe skurwysyny, mięsa z nich mało, a bardzo kąśliwe.
Jeśli mój by takie coś odjebał to jeszcze tego samego dnia byłby metr pod ziemią w lesie.
Jeśli twój by takie coś odjebał to znaczy, że nie powinieneś mieć psa bo nie umiesz go wychować i jeszcze tego samego dnia powinieneś go oddać komuś kto sobie z nim spokojnie poradzi internetowy twardzielu co by psa zajebał bez mrugnięcia okiem.
Moje psy są wychowane,i zbyt leniwe żeby cokolwiek mi zrobić,chodziło mi o to że gdyby im coś takiego odjebało to wtedy by miały lipe.tomitomala4
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów