Od teraz będzie chyba jeździł wolniej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że zamortyzował uderzenie gołą ręką.
To i konia będzie walić rzadziej/wolniej...
To i konia będzie walić rzadziej/wolniej...
Się Qrwa nauczy co to przepisowa jazda
Teraz właśnie będzie jeździł szybciej, bo się ładnie oszlifował i jest bardziej aerodynamiczny.
Stabilizacja obrazu pierwsza klasa. Nie wiem co to za kamera, ale fajnie to działa.
Zapraszam do dyskusji tych wszystkich kretynow z tematu passata i wyprzedzającego debila!
Batman_ napisał/a:
No to czekamy na stado debili, którzy będą widzieć winę w samochodzie, BO PRZECIEŻ NIE PATRZYŁ W LUSTERKA JAK WYKONYWAŁ MANEWR ZMIANY PASA.
Zapraszam do dyskusji tych wszystkich kretynow z tematu passata i wyprzedzającego debila!
Staniesz się wrogiem publicznym nr 1, w oczach posiadaczy "Passerati" z licznikami wskazującymi już 4 raz 255000km.
Kupić pierdziawke, popierać na pełnej w dużym ruchu i nawet nie zaopatrzyć się w rękawice, że już o kasku typu jet to już nie wspomnę to trzeba być wybitnym
Yolanda napisał/a:
Staniesz się wrogiem publicznym nr 1, w oczach posiadaczy "Passerati" z licznikami wskazującymi już 4 raz 255000km.
Ty czytać ze zrozumieniem to raczej nie potrafisz, prawda?
dobry chłopak szkoda ze zapomniał rękawiczek już nie będzie walił se konia na sadolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów