📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Panie, to je ropucha a nie żaba...
Ja to przerabiałem. Kimpela kiedyś pojechała z nami nad jezioro. Jak jej pokazałem żabę ( taka malutka dosłownie), to się posrała. To musi być jakaś fobia.
smc napisał/a:
Tak, nawet motocykliści kobiety.To jest dowód na to, że motocykliści nie mają jaj.
Coś zobaczył. A może to tarantula, a może to wąż albo inne chujostwo. Zanim się połapał już zareagował, lepiej dmuchać na zimne.
NeinNeinNeiN napisał/a:
Coś zobaczył. A może to tarantula, a może to wąż albo inne chujostwo. Zanim się połapał już zareagował, lepiej dmuchać na zimne.
Niby filmik, niby nie jesteś jego bohaterem, a majtki musiałeś zmienić
W pedalskim rydwanie to cie matka wysrała.
maxkulczyk napisał/a:
na bank jakas pizda w rurkach...
albo człowiek który mieszka w jakichś ciepłych krajach nie będący Bolakiem, taki człowiek może wiedzieć, że dotknięcie ropuchy może skończyć się zgonem
Jeden z przykładów:
memorio.pl/ciekawostki/biologia/najbardziej-zabojcza-zaba-swiata/
sadistic bawi i óczy
wolę tchórzliwego motocyklistę niż konfidenta na sadolu - halman
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów