Cytat:
Polska Sebastionem Demokracji w Standupowym wykładzie żydowskiego geja, który ma czarnego męża. No to się czuje dowartościowany.
Jesteś idiotą. Słuchałeś/czytałeś ze zrozumieniem? Chuj mnie boli czy facet jest gejem czy nie, nie zaglądam mu do łóżka a nie wygląda mi na spedalonego pierdolca który skory jest biegać po marszach równości z dupą i kutasem na wierzchu udając, że demonstruje wolność,poprawność, tolerancję.
Tym bardziej go szanuję BO jest gejem i żydem. A mimo to nie boi się mówić prawdy. I nie ulega kampanii nienawiści jakoby nasz kraj to była zacofana zaściankowa kraina gdzie żydów mordują w obozach a pedałów zamykają w więzieniach.
To co usłyszałem ja to coraz rzadziej spotykany na świecie rozsądek. On wie kim jesteśmy i zna historię. Jednocześnie dostrzega, że zachód to jebani hipokryci, którzy 70 lat po wojnie robią z nas nazistów. Ciesze się, że takie głosy są bo to znaczy, że nie wszystkim odebrało mózgi. I powinniśmy się cieszyć, że ktoś takie zdanie publicznie wypowiada i edukuje ludzi.