📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lofix1 napisał/a:
@up ale gada sensowniej od ciebie
i jest z 15 lat młodszy
To nie zmienia faktu że jest rudy...
Mama ciemny blond, tata brunet - genetykiem nie jestem, ale powinni mu chyba powiedzieć że jest adoptowany?
@up, jest prawdopodobne ze dziecko jest ich, bo rude włosy determinuje allel recesywny (z resztą tak jak wiekszosc chorób genetycznych ), ktory moze sie ujawnic gdy nawet oboje rodziców nie wykazują tej cechy
Swoją drogą sytuacja ta przypomina mi ksiedzów katolickich, ktorzy uczą innych tego czego im nie wolno.. No bo czym jest sama teoria bez praktyki
Swoją drogą sytuacja ta przypomina mi ksiedzów katolickich, ktorzy uczą innych tego czego im nie wolno.. No bo czym jest sama teoria bez praktyki
skąd się biorą rude dzieci?
za głęboki "garnek", za krótkie "mieszadło" i zupa się przypala!
za głęboki "garnek", za krótkie "mieszadło" i zupa się przypala!
Kurwa jak ja nie lubię oglądać bachory, szczególnie rude. Nie wiem kurwa po chuj wrzucać wideo z bachorami, kogo kurwa to interesuje, kręci, pobudza do zachwytu. Chyba tylko niedojebane, piskliwe, otyłe dziołchy i pedofilów.
Józef Ka. napisał/a:
Kurwa jak ja nie lubię oglądać bachory, szczególnie rude. Nie wiem kurwa po chuj wrzucać wideo z bachorami, kogo kurwa to interesuje, kręci, pobudza do zachwytu. Chyba tylko niedojebane, piskliwe, otyłe diołchy i pedofilów.
Józef Ka. napisał/a:
kogo kurwa to interesuje, kręci, pobudza do zachwytu.
Józef Ka. napisał/a:
pedofilów.
Roszp napisał/a:
Mama ciemny blond, tata brunet - genetykiem nie jestem, ale powinni mu chyba powiedzieć że jest adoptowany?
Też nie jestem genetykiem, ale to są absolutne podstawy i uczą o tym na biologii w gimnazjum. Taki dzieciak to nic dziwnego, dziwne jest kiedy białym rodzicom rodzi się czarne dziecko (lub odwrotnie), a takich przypadków też parę było.
Nap Limak napisał/a:
Józef Ka. napisał/a:
Chyba tylko niedojebane, piskliwe, otyłe dziołchy i pedofilów.
goodman napisał/a:
Najwięcej "praktyk" w tych sferach mają dziwki i to one powinny być wzorem moralnym dla miłości. Przecież to oczywiste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów