📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież to warszawska codzienność. Każdy ma zielone z urodzenia. Pierdoli go czy inny może czy nie, on jedzie. Z reszta wielu nawet na światło nie patrzy... wyobraź sobie taka akcje, miałem w tramwajach. Stoję sobie grzecznie na przystanku, zaraz pare metrów dalej stoi volvo. W takiej samej pozycji jak nagrywający na filmiku, ja jestem na środku wyspy z jego lewej. 30 metrów żółtego tramwaju. Ślepy by zobaczył. On ma zielone na wprost i ja mam. On rusza i ja ruszam. On skręca w lewo, ja jadę prosto. JEB. Nawet nie zdążyłem zahamować. Koleś po prostu wjebal się pod woz... Prędkości mizerne, wiec tylko zgniecione drzwi... może nawet szło to wyklepać? Jak już się wykaraskal z pojazdu idzie wkurwiony do mnie. Mordę drze jak głupi, zielone kurwa! Zielone!
Policja właśnie stała na przejściu, słownie dwa metry dalej. Usłyszeli ze miał zielone. Ja się zaśmiałem. Oni się zaśmiali. Wyjęli bloczek i piszą - koleś się piekli, zielone kurwa! Zielone! A ja mu w oczy: a ja kurwa jakie, niebieskie? Wypisali, puścili nas pare minut później. Zielone. Kurwa.
Policja właśnie stała na przejściu, słownie dwa metry dalej. Usłyszeli ze miał zielone. Ja się zaśmiałem. Oni się zaśmiali. Wyjęli bloczek i piszą - koleś się piekli, zielone kurwa! Zielone! A ja mu w oczy: a ja kurwa jakie, niebieskie? Wypisali, puścili nas pare minut później. Zielone. Kurwa.
Ostatnie filmy pokazują, że "debil w audi" to najwyraźniej nowy gatunek kierowcy
Nie wiem co to za skrzyżowanie i jak jest osygnalizowane, ale przypuszczam że miał osobny pas do lewoskrętu i być może zielone światło ze strzałką - w efekcie przyspieszył i zapomniał się, że po drodze zaraz za zakrętem czeka na niego światło czerwone. Głupi manewr i nie ma dla kierowcy jakiegoś sensownego usprawiedliwienia, ale mógł się po prostu zagapić i tyle. Sam widziałem podobne akcje - szczególnie na wielo-wlotowych rondach na których w celu np. zawrócenia mamy po drodze czasem i 5 sygnalizatorów ustawionych pod dużym kątem.
Mgmacius napisał/a:
Przecież to warszawska codzienność.
Zdarzenie miało miejsce w Gdańsku na skrzyżowaniu Al.Grunwaldzkiej z Al. Żołnierzy Wyklętych a nie w Warszawie.
ale koło daleko uciekło
Galeria baltycka, 76 świateł na jednym skrzyżowaniu, wcale się nie dziwie. Ogólnie trójmiasto, tutaj trzeba nakurwiaćalbo 110km/h, albo jechać na co drugim czerwonym, albo stać na czerwonej fali. I to takiej fali że jak dojedziesz z jednych świateł to się dopiero zapala czerwone. I tak można od Gdańska do samego centrum Gdyni z sopotem włącznie.
Jebany tristar
Jebany tristar
Ciekawe czemu audi i bmw przyciąga debili. To musi być jakaś korelacja między małym ilorazem inteligencji a wyborem
przejeżdżałem w momencie gdy Straż ich ogarniała...Na co liczył w tym Kałdi?
InnyName napisał/a:
Galeria baltycka, 76 świateł na jednym skrzyżowaniu, wcale się nie dziwie. Ogólnie trójmiasto, tutaj trzeba nak***iaćalbo 110km/h, albo jechać na co drugim czerwonym, albo stać na czerwonej fali. I to takiej fali że jak dojedziesz z jednych świateł to się dopiero zapala czerwone. I tak można od Gdańska do samego centrum Gdyni z sopotem włącznie.
j***ny tristar
Też mnie to wkurwia.
Tristar z dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów