📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
"Ruch BLM dostanie wścieklizny macicy"
Śmiać się można ale do ojca na skargę nie polecą
Śmiać się można ale do ojca na skargę nie polecą
Ciebie to jara?
Ciebie to jara?
Marcinqqq napisał/a:
o chuj chodzi?
Czarnuch:
"Powiedz, że jesteś "biały", nie mówiąc (bezpośrednio) "jestem biały".
Druga scenka:
- Halo? Biorę tę robotę! Dzięki!
Otwiera drzwi.
- Hej tato! Mam pracę!Też cię kocham, tato! Dziękuję, że mi wytłumaczyłeś (nauczyłeś mnie).
Nawiązanie do tego, że czarnuchy nie mają ani pracy, ani ojców (prawie każdy czarnuch jest bękartem).
pl.wikipedia.org/wiki/Nieślubne_dziecko
mazga50 napisał/a:
Czarnuch:
"Powiedz, że jesteś "biały", nie mówiąc (bezpośrednio) "jestem biały".
Druga scenka:
- Halo? Biorę tę robotę! Dzięki!
Otwiera drzwi.
- Hej tato! Mam pracę!Też cię kocham, tato! Dziękuję, że mi wytłumaczyłeś (nauczyłeś mnie).
Nawiązanie do tego, że czarnuchy nie mają ani pracy, ani ojców (prawie każdy czarnuch jest bękartem).
"dostałem pracę?" nie biorę i dalej jest "dzięki że zawsze mogłem na Ciebie liczyć/dzięki, że zawsze byłeś przy mnie" o ile pierwsza część jest mało istotną pomyłką druga (według mnie) poprawka celowo była tak zrobiona by podkreślić, że całe życie miał ojca, a nie spierdolił po fajki prz 5 roku życia małpy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów