18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
RockyWood 2013-05-18, 20:13 7
suma sumarum

na chuj są potrzebni

Rock.
Zgłoś
FtR. 2013-05-18, 20:18 13
Wypierdolić funkcje kościelne... Żyją w dobrobycie, lepiej niż 3/4 społeczeństwa i pierdolą głupoty... I tak jak urzędników, trzeba ich miliony... Chuj, że inni z głodu zdychają. Grunt, że oni maja się dobrze.
Zgłoś
bezczelny_analityk 2013-05-18, 20:34 5
No cóż, tak to już jest, że każdy się wypowiada w sprawie, o której gówno wie, a jak przychodzi co do czego to nic kurwa nie wiedzą i nie ma kto burdelu sprzątać. Umywamy rączki...

Ich bin alleine, doch nicht allein.
Zgłoś
kustoszpan 2013-05-18, 21:27 4

5...4...3...2...1... Start!

Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Zgłoś
Santoryn 2013-05-18, 21:42 3
za biedny jesteś i painta nie masz żeby wyciąć to zjebane logo ?

Polski kościół to banda cwaniaczków u władzy i tyle.

" Jedna śmierć to tragedia, milion to statystyka "
Zgłoś
o................e 2013-05-18, 21:47 1
ja pierdole co 3 temat to jest joe monster , kwejk , besty lub jebzdzidy ja pierdole ogarnijcie się gimbusy macie te stronki nie zaśmiecajcie sadola
Zgłoś
wudun 2013-05-18, 21:54 4
opusative napisał/a:

ja pierdole co 3 temat to jest joe monster , kwejk , besty lub jebzdzidy ja pierdole ogarnijcie się gimbusy macie te stronki nie zaśmiecajcie sadola

99.9% tematów tutaj jest zajebana z innej strony więc po co się spinasz.

Puki mi takie dekle jak ty nie powiedzą to nie widzę loga strony, bo mnie to po prostu jebie gdzie coś było wcześniej.
Poza tym sadistic jest jedyną stroną o takiej tematyce na jaką wchodzę bo na resztę nie mam czasu więc jakiś przegląd się przydaje.
Zgłoś
KMD 2013-05-18, 21:57 2
Przejmowanie się dobrem własnego państwa i swojej przyszłości oraz teraźniejszości to dla was ból dupy? Pierdolnijcie swoim czerepem o studnie.

Odsyłam do lektury Adama Schmitta.
( wcale nie przeczytałem komiksu, po którym jestem specjalistą ds. ekonomii )

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
S................l 2013-05-18, 22:00
W sumie... czy jak ktoś mówi, że pedalstwo jest złe, to nie mówi prawdy?
Zgłoś
abdul 2013-05-18, 22:01
99% katolikow, a spiny w komentarzach.

za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Zgłoś
greatwhitedope 2013-05-18, 22:01 4
opusative napisał/a:

Kurwa o co ta spina? Nie każdy wchodzi na te portale. I jeszcze ten tekst o zaśmiecaniu sadola. Moderatorem jesteś, że tak cię to boli? Nie mówiąc już o tym, że wyzywanie ludzi od gimbusów tylko dlatego, że zajebali coś z innej strony i wkleili na sadola nie świadczy o inteligencji.
Zgłoś
Loaloa 2013-05-18, 22:03 2
Problem w tym, że to "własne państwo" to dla kleru Watykan, a Polska to tylko kolonia zamieszkana przez darmową siłę roboczą.
Zgłoś
Jesusek_Chytrusek 2013-05-18, 22:12
opusative napisał/a:

O co kretynie (bo tak Cie okresle aby nie znizac sie do Twojego poziomu ) spinasz dupe?
Masz wyrzuty sumienia,ze to nie Ty dodales tematu na sadola i nie zdobyles paru wirtualnych piwek?
Wyzywanie kogos od gimbusow o to ze nie wycial loga portalu z ktorego cos pobral,aby urozmaicic inny portal uwazas za "gimbusiarskie"?Tak?
Sam jestes gimbusem,specjalnie spojrzalem na Twoje komentarze i nie reprezentujesz soba nic.Wszedzie tylko : "ja pierdole,ja jebie,jakie to gimnusiarskie".
Idz sie potnij lub zabij bedzie przynajmniej jakis z Ciebie pozytek.
Podsumuwujac
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-05-18, 22:13
Loaloa, były w tej bajce smoki...?

Co do tematu:
A co mieli zrobić? Przecież nie mogą zabronić komuś krzyża postawić gdzieś. Wręcz powinni go bronić tam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów