Po potarciu widać przez moment twarz Dżina
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Po potarciu widać przez moment twarz Dżina
Co się odjebało ? Różnica ciśnień czy co ?
edek_kotek napisał/a:
Może po prostu fermentacja i nagromadzenie się gazów...
Alkoholu się nie marnuje!!!
wartość jedynie kolekcjonerska bo alko wartości nabiera tylko jak w beczce leży.
chyba najlepsze wytłumaczenie.
SirMajkel napisał/a:
wartość jedynie kolekcjonerska bo alko wartości nabiera tylko jak w beczce leży.
w dupie byłeś gówno widziałeś
Głupia cipa nie zdążyła wypic
edek_kotek napisał/a:
Różnicę ciśnień to masz we łbie względem atmosfery
nie wiem czy butelka byla ze szkla krysztalowego, krysztal po potarciu traci blask i moze peknac, dlatego nie wolno scierac szmatka itd tylko delikatnie wycierac. albo jak ktos pisal wczesniej moze cisnienie-wzbudzone gazy w srodku itd.
nie wiem czy butelka byla ze szkla krysztalowego, krysztal po potarciu traci blask i moze peknac, dlatego nie wolno scierac szmatka itd tylko delikatnie wycierac. albo jak ktos pisal wczesniej moze cisnienie-wzbudzone gazy w srodku itd.
szkło, z wiekiem traci wytrzymałość,i robi się kruche, a dodatkowo mógł zebrać się w srodku gaz, chociaz jak to był destylat to nie wiadomo z czego.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów