📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak a propos niewolnictwa. Pierdolone nieroby łapią się tego niewolnictwa jak tonący brzytwy, żeby tylko wymigać się od roboty i coś ugrać udając pokrzywdzonego. Niewolnictwo istniało tysiące lat, nie tylko dotknęło biednych czarnuchów, ale również białych, azjatów i rudych. Jednym słowem wszystkich, na wszystkich kontynentach. W naturze ludzkiej jest wykorzystywanie SŁABSZYCH, a nie CZARNYCH. Niech się pierdolone czarne nieroby z USA cieszą, ze ich pradziadków wywieziono do tego kraju, w którym teraz maja godne życie na socjalu. Gdyby nie zasługa białych, to by teraz dalej biegali z dzidą po sawannie i palili siebie nawzajem na stosach po oskarżeniach o czary
Aha, no i jeszcze przecież tym baranom w 1865 r biali swoja własna krwią, potem i łzami wywalczyli wolność. A te kurwy maja jeszcze czelność oskarżać białych o rasizm
Aha, no i jeszcze przecież tym baranom w 1865 r biali swoja własna krwią, potem i łzami wywalczyli wolność. A te kurwy maja jeszcze czelność oskarżać białych o rasizm
Mam plan. Postawiłbym takiego busa w najciemniejszej dzielnicy najciemniejszych slamsów Bronxu i zostawił tak otwarte burty. Z daleka z satysfakcją obserwowałbym jak rozkradają wszystkie berlinki,i jogurty i inne takie, nasączone laxigenem
Coordinator napisał/a:
Tak a propos niewolnictwa. Pierdolone nieroby łapią się tego niewolnictwa jak tonący brzytwy, żeby tylko wymigać się od roboty i coś ugrać udając pokrzywdzonego. Niewolnictwo istniało tysiące lat, nie tylko dotknęło biednych czarnuchów, ale również białych, azjatów i rudych. Jednym słowem wszystkich, na wszystkich kontynentach.
Masz piwo, gdyby nie biały w afryce nadal by byli w epoce kamienia, zreszta można sobie poglądać jak tam żyja plemiona oglądając cejrowskiego.
Z wygląda przypominają bardziej goryle ale to byłaby ujma dla nich bo są spokojne i nikomu nie wadzą. Zachowania przypominają bardziej pawiany które niszczą wszystko do okoła i plądruja domy.
zmianynaziemi.pl/wideo/pawiany-atakuja-domy-w-poludniowoafrykanskim-cape-town
zmianynaziemi.pl/wideo/pawiany-atakuja-domy-w-poludniowoafrykanskim-cape-town
buszujacy napisał/a:
a emerytami , których upodlono za komuny, a teraz przedłuża sie ich wegetacje dając emerytury, które nie pozwalają żyć godnie?
A wiesz gdzie ja to mam? To nie jest powód, by zachowywać się jak bydło. Jest wielu takich emerytów "upodlonych" przez komunę, a jednak nie wypleniło to z nich ludzkich zachowań. Moje babcie i dziadkowie jakoś się tak nie zachowują, mimo, że PRL odcisnął na nich swoje piętno. Dalej bez narodowego kontekstu: Dla mnie bydło to bydło i nie będę stawiał jednego nad drugim. To moje zdanie, nie musicie się zgadzać - macie do tego prawo. Tak samo jak ja mam prawo nie zgadzam się z tym, co piszecie.
buszujacy napisał/a:
Bez narodowego kontekstu powiadasz ? Robisz z nas głupków?
Nie musisz w to wierzyć, mam to w dupie szczerze mówiąc. Zresztą, naprawdę sądzicie, że spośród tysięcy emerytów, żaden nie kradnie np. podczas wyżej przeze mnie wymienionych promocji? Nie bądźcie śmieszni
Owlman napisał/a:
Które z nich było 200 lat niewolnikiem?
Ja bym zapytał inaczej: Co mają dzisiejsi biali do tego, co było 200 lat temu?
Co wy pierdolicie towar jest ubezpieczony i tak czy siak byłby przepierdolony. To jak z towarem zatrzymanym w urzędzie celnym, jest do utylizacji wg prawa, a po co utylizować już lepiej niech biedni maja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów