📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczerze mówiąc, nie widzę różnicy pomiędzy nimi, a bydłem rzucającym się i wzajemnie taranującym, z powodu promocji. Piszę ogólnie, bez narodowego kontekstu.
To szkoda, bydła tez nie lubię ale ono przynajmniej płaci za zakupy a ci po prostu kradną
ale jak widać to dla ciebie to samo, mam nadzieję że ciebie też tak okradną,
ot tak dla równowagi.
ale jak widać to dla ciebie to samo, mam nadzieję że ciebie też tak okradną,
ot tak dla równowagi.
Bydło to bydło, i koniec kropka.
Zdziwiłbyś się.
Prezentuje to trochę niski poziom, nie sądzisz?
Janusz_k napisał/a:
ale ono przynajmniej płaci za zakupy a ci po prostu kradną
Zdziwiłbyś się.
Cytat:
mam nadzieję że ciebie też tak okradną,
Prezentuje to trochę niski poziom, nie sądzisz?
Jakby coś było za darmo rozdawane to i tak by ukradli bo mają to w genach.
Ale wy kurwa tępi jesteście. To jest co najwyżej RPA nie USA zdeby. Ehhh yntelygenci sadolowi w akcji.
Witajcie Sadole.
Naszła mnie taka refleksja w związku z tym filmem:
Widzicie,że tam są sami czarni- przynajmniej takie odniosłem wrażenie po obejrzeniu filmu!Materiał nagrany w ciągu dnia,więc aż dziwne,że nie ma tam białych ludzi i tak mi się skojarzyło z pewnym starym dowcipem- szanuję Wasz czas,więc do rzeczy: Nie ma tam białych bo wszyscy biali w ciągu dnia są w pracy.
Miłej soboty,pozdrawiam serdecznie.
Naszła mnie taka refleksja w związku z tym filmem:
Widzicie,że tam są sami czarni- przynajmniej takie odniosłem wrażenie po obejrzeniu filmu!Materiał nagrany w ciągu dnia,więc aż dziwne,że nie ma tam białych ludzi i tak mi się skojarzyło z pewnym starym dowcipem- szanuję Wasz czas,więc do rzeczy: Nie ma tam białych bo wszyscy biali w ciągu dnia są w pracy.
Miłej soboty,pozdrawiam serdecznie.
TB303 napisał/a:
Szczerze mówiąc, nie widzę różnicy pomiędzy nimi, a bydłem rzucającym się i wzajemnie taranującym, z powodu promocji. Piszę ogólnie, bez narodowego kontekstu.
Bez narodowego kontekstu powiadasz ? Robisz z nas głupków? Poważnie nie widzisz różnicy między leniwym roszczeniowym bydłem. który okradnie i wbije nóż za nowe buty, a emerytami , których upodlono za komuny, a teraz przedłuża sie ich wegetacje dając emerytury, które nie pozwalają żyć godnie?
Owlman napisał/a:
Które z nich było 200 lat niewolnikiem?
a jakiś dzisiejszy polak był powstańcem, husarzem? A jednak wielu nierobów utożsamia się z historią, jak by zasługi ludzi sprzed x lat miały dodać ich bezwartościowym życiom, godności czy dumy ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów