📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Każdy minimalistyczny ruch w wykonaniu Małpiego Króla, to manifestacja dostojeństwa. To opanowanie, brak pośpiechu i wątpliwości. Nawet zez znalazł bezpieczne miejsce na obliczu fekalnego imperatora.
Akcja pionizacyjna przeprowadzona natychmiast, więc jest szansa, że pacjent przeżył.
Bóg doszedł do wniosku, że mu już wystarczy męczarni w tym burdelu.
Nazhir napisał/a:
Akcja pionizacyjna przeprowadzona natychmiast, więc jest szansa, że pacjent przeżył.
bądźmy dobrej myśli
To już któryś z kolei przypadek z Indii fiknięcia w kalendarz "dostojnika" podczas publicznego wystąpienia.
I gówna powstałeś i w gówno się obrócisz.
Takie były jego ostatnie słowa.
Takie były jego ostatnie słowa.

Bmwf10520 napisał/a:
To już któryś z kolei przypadek z Indii fiknięcia w kalendarz "dostojnika" podczas publicznego wystąpienia.
Ja też zauważyłem już dawno temu że w Indiach zbyt częste są przypadki zawałów.
AlbertoNihilo napisał/a:
Ja też zauważyłem już dawno temu że w Indiach zbyt częste są przypadki zawałów.
Wylew gówna do mózgu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie