Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
kilka razy śmiejąc się pytają czy odjeżdżamy więc autka raczej sprawne a oni robią już tylko po złości. Ci ludzie celowo dalej tą kobietę podkurwiali co by lepszy filmik nagrać na YT. Wykazali się więc zdecydowanie większym brakiem kultury i inteligencji od tej kobiety, którą zaczęli zresztą nagrywać jak już Jej totalnie nerwy puściły, bo na 99% (nie gwarantuję, że baba nie po prostu pojebana) nie wyskoczyła na nich z mordą od pierwszego zdania.
@ kkndkkndkknd Prawdę prawisz.
Nie ważne co robią. Nawet jeśli to skąd oni tam się wzieli? Stop Cham oglądacie i chwalicie, ale jak ktoś zacznie się domagać swoich praw to chory psychicznie... Jebnijcie się w głowy.
Racja czy nie racja. Miała jak przejść. Na 100% usłyszała "przepraszam ale taka sytuacja" ale niewyrozumiała społeczna kurwa musi udowodnić chuj wie co. Jak dla mnie kwalifikuje się do liścia w ryj na otrzeźwienie.
Raz już taką zrobiłem, mam wykręcacz do wentylków i wykręcam delikwentowi wentylek lekko i sobie schodzi powietrze. W ten sposób dostaje kare bo nie może jechać od razu, bo ma kapcia, a ja nie wyrządzam mu żadnej szkody bo wystarczy dokręcić wentylek i napompować, a jak nie dokręci to nie napompuje bo będzie cały czas schodzić
Generalnie ma rację. Zastawili autami wyjście z bloku (no kurwa metr bliżej i na klatkę by wjechał) i każą jej zapierdalać po błocie żeby ominąć ich samochody, a za chodnik w tym miejscu akurat też płaci w podatku gruntowym. Zadzwoniłaby po SM i mogłaby sobie nagrać film na YT "jak ćwoki dostają mandat za chujowe parkowanie". Poza tym to ta baba nawiedzona jakaś...
PS Up`y w poczekalni pewnie jest 100+ odcinek CtopXam, szybko poklikajcie im piwa, bo na główną jeszcze nie wejdzie.
Wszystko ładnie pięknie, z tym, że jak gostkowi ino wysiadł akumulator, to chyba kurwa może zaczekać ze jebane 5 min aż odpalą ten samochód. Przecie na filmie widać kable :x
oo aa szybko a ogólnie to nie ładnie nabijać się z chorych ludzi... żartowałem jebać starą kurwę
Jak możesz obrażać własną Matkę ?
ja tam bym specjalnie nie zjechała
Zjechać do ty możesz z kuchni do jadalni z talerzami a pozniej mężowi na ręcznym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów