📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
A jakby ktoś chciał zobaczyć czemu szef tak często przegląda tą teczkę ?
@up mysle ze to nie szef tylko pracownik - szef nie ma nikogo nad sobą, więc by sie nie krył z tym
a co to JM?
mhmmm, bo ja nie w temacie
chociaż w sumie się domyślam, ale na pewno tego zdjęcia stamtąd nie wziąłem, bo jeśli chodzi o to JM o którym ja myślę, to w ogóle tam nie wchodzę
chociaż w sumie się domyślam, ale na pewno tego zdjęcia stamtąd nie wziąłem, bo jeśli chodzi o to JM o którym ja myślę, to w ogóle tam nie wchodzę
Looney napisał/a:
bo jeśli chodzi o to JM o którym ja myślę, to w ogóle tam nie wchodzę
Hehehe bo niektórzy nie rozumieją że materiały na JM biorą sie z innych stron internetowych. Dla nich JM jest źródłem, tak samo jak wykop...
Looney napisał/a:
to w ogóle tam nie wchodzę
Jak wielu z sadistica. Ale są no-life'y, które koniecznie chcą nas pozbawić przyjemności (bądź nieprzyjemności ) oglądania rzeczy, które pojawiły się gdzieś indziej .
JM = Jebać Milicję! na 100%
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów